Ultimátum od Jovanky? Vojtek prý dostal sakra ostrý nůž na krk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ultimátum od Jovanky? Vojtek prý dostal sakra ostrý nůž na krk!

Pepa Vojtek s ženou Jovankou prý dávají vztah do pořádku.
Pepa Vojtek s ženou Jovankou prý dávají vztah do pořádku. (Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

V manželství rockera Pepy Vojtka (53) s jeho ženou Jovankou notně přituhlo, když frontmana skupiny Kabát nachytali paparazzi při návštěvách manžerky zpěvačky Kamily Nývltové Veroniky Šimůnkové. A manželka o nich, bohužel pro Pepu, neměla ani tušení.

„Neznám Veroniku Šimůnkovou. Nevím, kdo to je. Je to ve vašich rukou. Klidně ho vyfoťte,“ sdělila webu Expres.cz na nečekaný dotaz. Pepa prý po konfrontaci s novináři pro změnu žadonil: „Prosím, neničte mi manželství. Mám pět dětí. Když to napíšete, rozvede se se mnou. Říkala mi to,“ netajil se svojí obavou.

Jeho žena totiž už s předstihem svého manžela upozorňovala, že pokud se odhalí jeho případná nevěra, půjde o dům dál. „Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, jdeme od toho, pokud řekne, že ne, uvidím. Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví on.“ A Pepa se podle týdeníku SEDMIČKA údajně začal kát. Následně se oba obrnili mlčením.

Dobře informovaný zdroj z okolí páru pro citovaný magazín ale prozradil více: „Dala mu nůž na krk. Řekla, že pokud se byť jen doslechne, že se Vojtek se Šimůnkovou schází dál, sbalí se a odchází. Není to ale jednoduché, protože Pepa a Veronika jsou pracovně provázaní – ať už skrze muzikály, anebo kvůli desce Nývltové, na níž se Pepa podílí. Vídat se tedy musejí. Asi to tam bude ještě veselé…,“ řekl Sedmičce jejich zdroj.

Každopádně je problém, že důvěra už je momentálně trošku nalomená. A to vždycky dělá neplechu.

 



Přečtěte si
blamal
13. 6. 2019 • 14:13

Devce, to jsou bozi mlyny. Ochutnavas svoji medicinku. Neni mi te lito.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.