Kamila Nývltová se nezdá: Dorty peče jako Maršálek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamila Nývltová se nezdá: Dorty peče jako Maršálek

Zpěvačka Kamila Nývltová
Zpěvačka Kamila Nývltová (Instagram)

Není to tak dlouho, co musela vzít zavděk prací v lese, aby si během koronaviru aspoň něco vydělala. Kamila Nývltová (31) má ale, vedle zpěvu, ještě jednu skrytou dovednost! Vyrábí dorty a zákusky jako profík – do kapsy by strčila snad i Josefa Maršálka (38) z Peče celá země.

Kdyby jí odešly hlasivky, klidně by se uživila jako cukrářka. Však zákusky peče nejen pro rodinu, ale i na zakázku. „Dělala jsem snad už všechno, ale svatební dort? Jsem nesmírně poctěna, že mi nevěsta a ženich důvěřovali a já jim mohla v jejich slavnostní den vytvořit svěží a letní svatební dort,“ pochlubila se Kamila na Instagramu povedeným dílem.

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ...

Video se připravuje ...

Dost se s tím nadřela, kromě třípatrového dortu totiž zásobila sladkým celou veselku. „Napekla jsem asi tři sta padesát minizákusků a pak odpadla. V sobotu po svatbě jsem nemohla ani chodit. Od rána do večera jsem zabrala mamce kuchyň a jela jako fretka, jen na jeden den jsem si odskočila zpívat s kapelou na koncert,“ naznačila zpěvačka, kolik úsilí ji to stálo.

 

Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.