Šokující zákulisí divadelních scén: Známá zpěvačka promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující zákulisí divadelních scén: Známá zpěvačka promluvila

Eva Burešová a Kamila Nývltová v muzikálu Dracula
Eva Burešová a Kamila Nývltová v muzikálu Dracula (Instagram)

Kamila Nývltová (30) se dostala do povědomí diváků a posluchačů díky účasti v pěvecké reality show X-Factor. Právě na základě toho si ji pak Michal David (60) vybral pro jednu z rolí v muzikálu Kleopatra. Díky tomu vstoupila do světa showbyznysu, který, jak přiznala v rozhovoru pro Expres.cz, není vždycky jen med.

Obzvlášť mezi muzikálovými zpěvačkami a herečkami prý bývá občas dusno. „Nevraživost mezi herci samozřejmě existuje. Myslím si, že je to v každé práci, kde je víc ženských. Chlapi to moc neřeší, ale v ženské šatně se propere všechno. Od diet až po nové partnery. Je tam závist. Když nějaká dostane hlavní roli a ta druhá ne, ne vždy se to přeje. Nevím, jestli já jsem zažila naschvály, ale horké téma je, když se domlouvají alternace na představení. Nějaká herečka to představení nepustí a radši si vymyslí důvod, protože proč by to dělala, když ta druhá má kšeft a mohla by si vydělat víc peněz,“ popisuje Kamila s tím, že přímo tohle zažila na vlastní kůži. Zároveň dodává, že občas na někom nezůstane nit suchá a že to je pak i důvodem, proč se člověk v divadle přestává cítit dobře.

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.