Vojtek o synovi: To, co prožívá, bych nikomu nepřál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vojtek o synovi: To, co prožívá, bych nikomu nepřál!

Pepa Vojtek
Pepa Vojtek (TV Nova)

Čerstvý školák Matyáš (7) dostal od tatínka Josefa Vojtka k nástupu do první třídy skateboard a mohl vesele vyrazit do školy. Ve čtyřech letech ale malému Matýskovi diagnostikovali cukrovku a tak si na sebe bude muset dávat větší pozor, než jeho spolužáci.

Rocker Vojtek má Matýska s bývalou manželkou Libuškou Vojtkovou, nicméně dvojici vztah nevydržel a zpěvák má v současné době jinou partnerku. O syna se ale stále zajímá a jeho zdravotní stav byl pro něj samozřejmě těžko výzvou.

"Člověk, pokud to nezažije na vlastní kůži nebo v rodině jako my, na to kouká úplně jinak," svěřil se Vojtek stránkám iDnes.cz. "Nikomu bych to nepřál. Jsou to starosti, bezesné noci," dodává.

Oba rodiče doufají, že zákeřná nemoc nebude nijak rozvíjet. „Modlím se, aby to zůstalo alespoň stejné, protože v pubertě může u cukrovkářů dojít ke zhoršení. Doufám, že za deset let bude medicína zase dál. To je naše naděje,“ říká o stavu Matýska jeho matka Libuška.  



Přečtěte si
ararat
3. 10. 2014 • 20:58

beladona,má 100% pravdu,žádná blbost to není

ararat
3. 10. 2014 • 12:43

napsala jsi to samé co já,jenom si to napsala jinými slovy,tak co jsem plácla opravdu netuším,ale ráda se nechám poučit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.