Dusno kolem Leoše Mareše (41): ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dusno kolem Leoše Mareše (41): ROZCHOD!

Leoš Mareš a Monika Koblížková
Leoš Mareš a Monika Koblížková (Herminapress.cz)

Oblíbený moderátor sice chystá druhou svatbu, v rodině jeho nevěsty Moniky Koblížkové (35) ale zase tak veselo není. Její maminka se totiž rozešla s dlouholetým partnerem, kterému se Leoš Mareš příliš nezamlouval…

„Maminka Moniky se před pár měsíci rozešla se svým dlouholetým partnerem. Bydleli spolu v jižních Čechách a společně taky podnikali. Rozjeli obchod s klobouky, o který Helena rozchodem přišla. Její dnes už bývalý partner Milan, který však není Moničiným otcem, totiž Leoše dvakrát nemusel, a proto k nim Leoš do Písku nejezdil,“ prozradil týdeníku Sedmička kamarád Moniky Koblížkové.

Problémy v jejich vztahu měly nastat poté, co se Monika dala dohromady s Leošem Marešem. „Milan Leoše neměl rád. Docela se kvůli tomu s Helenou hádali, protože Helena v něm viděla perspektivního nápadníka pro svou dceru,“ prozradil Sedmičky zdroj s tím, že Milan měl moderátora za přelétavého nedospělého frajírka, který si může koupit pomalu všechno.

To byl zřejmě pro Moničinu maminku nepřekonatelný problém a vlastně je to pochopitelné, vždyť co je pro rodiče důležitějšího, než štěstí vlastních dětí. „Maminka má s Leošem super vztah, hodně si spolu rozumějí,“ prozradila Monika, ale o bývalém partnerovi matky se bavit nechtěla.

 

 

 

 

 



Přečtěte si
6010
11. 12. 2017 • 20:21

Panu Milanovi se vůbec nedivím.Já bych Mareše do rodiny také nechtěla.Vystihl ho přesně.Ale on na to jednou dojede, frajírek.

auslak
8. 12. 2017 • 12:04

Obchod s klobouky a ještě v jižních Čechách , tak to musí byt terno jak prase. Mareš , ten je taky oblíbený jak náledí.

reiner
8. 12. 2017 • 08:11

Tak koukám, že Leoš vybíral, až přebral ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.