Paroubková otevřeně o vztahu manžela s jeho exmanželkou Zuzanou! Nechci, aby to vyznělo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubková otevřeně o vztahu manžela s jeho exmanželkou Zuzanou! Nechci, aby to vyznělo…

Petra Paroubková promluvila o vztahu Jiřího a Zuzany.
Petra Paroubková promluvila o vztahu Jiřího a Zuzany. (Foto: abl)

Když Petra Paroubková odcházela od manžela ani ve snu ji prý nenapadlo, že se jejich rozvod tak protáhne. Krátce po jejím odchodu Jiří Paroubek zveřejnil dopis, který mu manželka napsala, veřejnost ale dostala možnost nahlédnout do jejich soukromí mnohem více. Petru je z toho zklamaná a smutná, rozhodla se tedy některá tvrzení uvést na pravou míru.

Kromě zveřejnění dopisu Petry Paroubkové, její manžel i vytrvale naznačoval, že za jejím odchodem stojí někdo třetí. „To je úplná hloupost,“ tvrdí Petra s tím, že po celou dobu trvání manželství byla Jiřímu Paroubkovi věrná. „On se celé roky neprojevoval žárlivě, já mu tedy taky nikdy nedala důvod,“ uvedla pro Blesk TV Magazín s tím, že odchod byl jejím osobním rozhodnutím.

Nicméně někdo třetí se mezi ní a manželem přece jen objevoval, byla to Jiřího exmanželka Zuzana Paroubková. To, že s námi bude Zuzana trávit čas, jezdit na dovolené a podobně, bylo manželovo rozhodnutí. Měl k tomu nějaké své důvody, které jsou ale velmi osobní  a nechci o nich mluvit,“ uvedla s tím, že tehdy se manželovi snažila vyjít vstříc a souhlasila.

 „A proto se naše manželství dostalo tam, kam se dostalo. Nebyl to jediný důvod, nebyl ani hlavní, ale jeden z důvodů to byl. Možná to byl takový urychlovač toho všeho,“ svěřila s tím, že proti Zuzaně jako člověku nic nemá, dokonce ji má prý v podstatě ráda, ale vztah její a Zuzany nebyl problém. „Šlo o vztah jaký byl mezi nimi. Teď nechci, aby to vyznělo, že měli nějaký intimní vztah, to vůbec ne. Ale povaha toho vztahu pro mě nebyla akceptovatelná. Ona ale za nic nemůže, tím bych to uzavřela,“ dodala.

Petra Paroubková otevřeně a rozvodu: Po útěku od Jiřího jsem se nechala vyšetřit 

Další zajímavosti ze života Paroubkových najdete ZDE!

 



Přečtěte si
sabartnok
28. 8. 2018 • 03:58

Nejtrapnější témata jsou rozvody a měl by existovat zákon TABU na tyto věci. 1/ co je komu do toho? 2/ kdo ví jak to bylo a co je pravda? 3/ zuzana se neměla připlétat do jejich života. Je na to hodně inteligentní aby to věděla. 4/Narozdíl od sexy mozku. 5/Petra -pokud tolik trpěla a odešla- měla udělat za vším tlustou čáru a začít znovu s dcerou jinde v klidu. Najmout advokáta který za ní vyhraje rozvod. Peníze na to má.

-bello-
25. 8. 2017 • 23:20

Mně se Petra Paroubková líbila .Chytrá vtipná holka to byla.Zuzana Paroubková je paskvil ženské.Něco se sebou mohla dělat.Ne že ne! Od vlasů po šaty jedna velká trága. Namuvit si Paroubka je zvláštní a jen tak to nejde. Holt ho vidí jinýma očima, já mám husí kůži ! a to si radši vůůůůbec nic nepředstavuju

catherin4
25. 8. 2017 • 20:42

Petra rozbila manželstvo Zuzane a Zuzana rozbila manželstvo Petre. Tomu sa povie karma

ellka
25. 8. 2017 • 17:41

Nuz, Petra sa zamilovala do Paroubkova mozgu. Ale vek aj mozog poznaci. Aj ked v tomto pripade mam pocit ze viac poznacil ten Petrin.

bursik
25. 8. 2017 • 17:35

Zuzana jiz od casu RaJ vedela jak Jiri dela penize A co pak,kdyz mu pomahala tvrdila Jirku znam To je to tajemstvi, proto on elegantne vycouval z afery A te mlade se nesveroval a hospodarickoval si sam.Petra ma co chtela, to hrani na inteligentni je komplex.Nosac byla jogurt po zarucni lhute,ohromeny Prahou a luxusem co ten v cervenych trenkach nabidnul.Jednoznacne se ji klec omrzela a porusili oba pravidla.Buran zverejnovanim dopisu a ona vedela ze si bere dedka Politika-lhare tak proc tomu diteti takhle nici detstvi.To nespravi ani boticky od Blahnika.Tam byl take sjezd tupolevek Kaplicka,Nesvadbova .Cizkova, Smuclerova.Misto aby holky vzaly do lesa tahaji je mezi divne spolky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.