Paroubkovi se sešli opět u soudu. Jiří: Nepůjčuje mi dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubkovi se sešli opět u soudu. Jiří: Nepůjčuje mi dceru!

Manželé Paroubkovi odcházeli od soudu každý v jiném rozpoložení. Zatímco Jiří vypadal spokojeně, Petra se zrovna nadšeně netvářila.
Manželé Paroubkovi odcházeli od soudu každý v jiném rozpoložení. Zatímco Jiří vypadal spokojeně, Petra se zrovna nadšeně netvářila. (Blesk - Daniel Černovský)

Boj o dceru Margaritu (8) expremiér Jiří Paroubek (65) nevzdává. Petra (44) mu totiž údajně nechce dceru půjčovat tak, jak bylo určeno. Stále ještě manželé Paroubkovi se proto včera opět sešli u soudu. A ani se nepozdravili...

Margarita byla v dubnu soudem přidělena matce a Paroubek má na ni v určité dny nárok. Podle zdroje Aha! ale holčička nechtěla trávit víkend se svým tátou a expremiér za to pohnal manželku k soudu. Ten nakonec ale ani rozhodovat nemusel. Po hodině jednání soudkyně zastavila řízení, jelikož se oba manželé dohodli mimosoudně. A Paroubek se s dcerou uvidí.

„Došli jsme k rozumnému kompromisu, že dostanu náhradní termín,“ řekl expremiér. A Paroubková odešla rozladěná. „Já se nebudu vyjadřovat. Manžel má zákaz medializace, který nedodržuje. Myslím, že aspoň jeden z rodičů by měl zůstat normální a chránit dítě,“ řekla. Později ještě napsala na sociální síť: „JP je buldozer a vše, co není dle jeho představ, ničí. Jednou a snad brzy spousta věcí vyjde najevo,“ sdělila tajemně.

 Zmařila Paroubková víkend s dcerou Jiřímu? Alespoň někdo musí být normální!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
29. 6. 2018 • 10:47

Napřed jste mu rozbila rodinu a teď na něho kydáte hnůůůůj ????? Měla byste se nad sebou, paní Petro, zamyslet ..........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.