Adamovská a Štěpánek: Hazard se životem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská a Štěpánek: Hazard se životem!

Zlata Adamovská se Štěpánkem zažívá dobrodružství.
Zlata Adamovská se Štěpánkem zažívá dobrodružství. (Foto Aha! – Martin Hykl)

I když už je známé české dvojici skoro šedesát a sedmdesát, v poklidu domova s nohama na stole bychom je určitě často nepotkávali. Vzhledem k tomu, že herec je žíznivý po adrenalinu, oba tak neustále zkouší nová, celkem nebezpečná dobrodružství. Zlata sice lásku k adrenalinu moc nesdílí, ale na to se jí její partner asi moc neptá a jí nezbývá nic jiného než ho následovat.

Vášnivý milovník adrenalinových sportů, to je herec Petr Štěpánek, který se nebojí snad ničeho. Ať už jde o vodní sport, “lítačku“ ve vzduchu nebo o dávku adrenalinu odehrávající se na zemi, pro Štěpánka je to vždy výzva, kterou chce překonat a zažít. I když z jeho zálib není Zlata Adamovská nadšená, se svým partnerem zkouší jeden sport za druhým. 

Voda: S Radkem Johnem Zlata cestovala za vínem do Francie, Štěpánek jí vzal do Ameriky na vodu! ,,Já jsem jezdil vodu závodně, takže k tomu mám blízko. Jenže když jsem na Zlatku zařval: ,Zaber vpravo!‘ a ona zabrala vlevo…Byl to boj!“ pověděl Sedmičce herec o jejich vodním dobrodružství. ,,Slyšíte zvuk, peřeje se blíží. Rozbuší se vám srdce, už není úniku. Nedá se nic dělat, musíte do toho vjet. To si vždycky nadávám, že jsem se neměla nechat ukecat, že jsem na tu loď neměla jít a že jsem měla jít radši na raft, a ne na kanoi, kde jsme jenom dva. Jsem úplně nešťastná a brečím…,“ takto popsala herečka své pocity při sjíždění.

 Země: Ani na zemi není s tímto manželským párem nuda. Když trávili dovolenou v Americe, herec jí přemluvil k jízdě na koni. ,,Myslel jsem, že pojedeme mezi těmi krásnými skalami, ale šli jsme opravdu takovým tím unaveným krokem – co noha nohu mine, neprojel jsem se. Ale vidíte, co dělá láska? Normálně bych řekl: ,Zůstaneš doma, já se projedu!‘“ svěřil se Štěpánek. Zlata ho tak trochu zklamala tím, že chtěla jet jen opravdu pomalu, protože se na koni bála. Ale když si vezmeme, že ona kvůli němu dělá to, co je jí nepříjemné a on si kvůli ní pořádně jízdu ani neužil, ale nevyčítal jí to, no to je opravdu láska.

Vzduch: Létám volně jako pták. Voda ani země nestačila, takže přišel na řadu vzduch. V Panamě si dvojice zaplatila adrenalinový sport zvaný zipline, kdy sedíte ve speciálním postroji a pohybujete se ve výškách na jakési lanovce. ,,To vás karabinami přikurtují k takovému pásu, který potom zavěsí na lano a vy lítáte mezi stromy na ocelových lanech,“ přiblížila nový sport Zlata. ,,…Když zastavíte v půlce lana zbytek si musíte doručkovat, jako se to stalo mně, je to odporné, ponižující. Všichni se na vás dívají jako na debila. Tím, že jsem viděl Zlatu, a abych ji náhodou nesejmul, protože jsem měl větší rychlost, tak jsem holt zastavil. Ale jinak je to adrenalin. Když se podíváte dolů, vidíte jen takové malinkaté domečky…,“ popsal jejich zážitek Štěpánek.

Na video se Zlatou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mixalca
22. 5. 2017 • 18:51

ivanak

fizi
22. 5. 2017 • 09:38

ivanak-cítím to stejně.Moc jim fandím.

defakto
21. 5. 2017 • 20:41

... a co čekáte , oba dva jsou zkušení herci , ví jak mají zahrát spokojené manželství . To , jak to mezi nimi doopravdy je se pozná až se dostanou do problémů např. zdravotních. Štěpánek se v 70 letech věnuje adrenalinovým sportům , miluje své luxusní auto , je vidět že i přes svůj věk ještě stále nedospěl .

ivanak
21. 5. 2017 • 14:09

Včera jsem na ně koukala na Barandově.Moc se mi líbilo,jak povídali a čišela z nich taková spokojenost a láska a úcta jeden k druhému.Hledali se až se našli a jak tam pan Štěpánek říkal,život žijí na plno.Slušní oba dva a moc moc jim to přeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.