Štěpánek s Adamovskou jedou rodinný byznys! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánek s Adamovskou jedou rodinný byznys!

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek se občas objeví společně na akci, stále však popírají, že by tvořili pár. Tajili i společnou dovolenou v lázních Teplice nad Bečvou.
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek se občas objeví společně na akci, stále však popírají, že by tvořili pár. Tajili i společnou dovolenou v lázních Teplice nad Bečvou. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Do třetice všeho dobrého! To platí i o manželství Zlaty Adamovské (58) a Petra Štěpánka (68). Po šesti společných letech, jsou oba velmi šťastní. Pro oba je to již třetí manželství a oba se shodují, že to byla trefa do černého. V čem je ten trik?

Oba manželé se vzájemně podporují ve svých aktivitách a spojuje je i podobný náhled na život. Od té doby, co jsou spolu, se jim pracovní nabídky jen hrnou. A tak kromě společných chvil, které v rámci natáčení Růžovky a divadelních her sdílejí, si mohou pogratulovat k pěknému navýšení rodinného rozpočtu. Peníze se jim jen hrnou!

„Jsem ten nejštastnější člověk, jaký může být," přiznal Petr Šafránek Sedmičce. Se Zlatou budou zkoušet o prázdninách novou divadelní hru Misery, která se nyní hrála na Brodwayi. Tam v ní hlavní roli ztvárnil Bruce Willis. Na české podání divadelní hry Misery, se budeme moci u nás podívat ve studiu DVA, kde se oba manželé představí v hlavních rolích.

Na video se Zlatou Adamovskou a Petrem štěpánkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
2. 7. 2017 • 13:08

Paní Zlata se svým manželem tvoří moc hezký harmonický pár, moc jim to spolu sluší.

pelagie
2. 7. 2017 • 09:41

Jaký Petr ŠAFRÁNEK ?????? Snad Štěpánek !!!! ??? Jste fakt amatéři....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.