Jágrova Verča: Než porodím, chci TOHLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova Verča: Než porodím, chci TOHLE!

Veronika prozradila, co by chtěla ještě stihnout, než založí rodinu.
Veronika prozradila, co by chtěla ještě stihnout, než založí rodinu. (Foto Instagram, Twitter, archiv Aha!)

Veronika Kopřivová (26) chodí s Jágrem (45) poměrně dlouho, tak není divu, že přemýšlí o založení rodiny. Koneckonců Jaromír na to už věk má a zdá se, že má i vhodnou partnerku. Jenže než bývalá striptérka porodí, chtěla by stihnout ještě spoustu věcí.

„Ještě než budu přebalovat, tak chci procestovat pár kousků světa, skočit padákem, meditovat a vydělat nějaký chechtáky,“ prozradila Veronika Kopřivová na Instagramu.

 

Snad si tedy Veronika splní rychle všechny své sny a s chechtáky by jí třeba mohl pomoci Jaromír Jágr. Zrovna peníze totiž nejsou pro hokejového boha žádný problém.  Nicméně krásná blondýnka by neměla moc otálet, protože když nezaloží s Jaromírem rodinu ona, jistě se najde nějaká jiná žena, která si zplození potomka nebude podmiňovat podobnými malichernostmi.

 

Video: Je Veronika Kopřivová připravená stát se paní Jágrovou? Překvapivá odpověď!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
30. 3. 2017 • 10:31

Jarda není žádný lumen, ale že je mu dobře s takovouhle primitivní sprostou šlap*ou, to opravdu nechápu. Ta holka nejenže je škaredá jak lejno na chodníku, ale hlavně je blbá, až to bučí! Už její pohled, stahané staré doroty, její sprosté trapné řeči a dementní selfíčka svědčí o těžké idiocii a imbecilitě, ta nemá IQ rozhodně ani průměrné, je to diagnóza, ne nadávka - je imbecilní. A že je jasné oč jí jde, to ani nemusíme vyslovit . dorota olezlá od stovek starých tlustých Hansů a Detlefů chce jen bezpracně žít a válet se. Je ve všech směrech doslova ODPORNÁ. Jarda se zbláznil!

ellenic
29. 3. 2017 • 19:35

Tak to je opravdu vyjádření děvčete od tyče, chce si ještě něco užít a vydělat nějaké chechtáky. Takhle se vyjadřují polo inteligentní jedinci. Jaromír by se měl mít na pozoru, hlavně, aby jí nezajímaly i jeho chechtáky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.