Ultimáta Gottové: Manýry hollywoodské hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ultimáta Gottové: Manýry hollywoodské hvězdy!

Nepřehání to už Ivana se svými nároky?
Nepřehání to už Ivana se svými nároky? (Machan, Hykl, Pátek)

Ivana Gottová (40) chrání svého muže jako oko v hlavě. Podle mnohých to často přehání. Do médií prosákly skandály, kdy se hádala s Gottovými kamarády, nyní zase zavalila lavinou požadavků šéfa Slavíka Jaroslava Těšínského.

„Několik dní před Slavíkem neustále volala panu Těšínskému z pořadatelské agentury a měla na něj velké nároky,“ potvrdil Blesku zdroj ze štábu. „To, že ho požádala, aby vedle ní a Karla – potažmo Charlottky – seděla mluvčí rodiny Aneta Stolzová se svým mužem, to by ještě šlo. Ale pak žádala, že chtějí přijet s malou k zadnímu vchodu. Že chtějí ochranku a také šatnu. A že si přejí to, či ono, to už bylo moc,“ kroutí nechápavě hlavou.

Díky tomu, že byl její muž nejsledovanější osobou večera, nicméně Gottová dostala, co si naporoučela. „Ale pan Těšínský jim vyšel vstříc, protože je tam chtěl mít a doufal, že přijde i Karel. Sám ho měl několikrát na telefonu. To, že nedorazí, mu Ivana řekla teprve před začátkem přímého přenosu,“ doplnil zdroj.



Přečtěte si
eva666
1. 12. 2016 • 08:58

No a co, že je Ivana provinční buchta, každý zaplaťbánbů není Pepííína. Je to hezká ženská, která chrání svého muže a děti. Nevím, jak to máte vy, co goťáky furt za něco kritizujete, ale myslím, že jinde je naprosto běžné chránit slavný před úchylnými fanoušky. Jo, a profím je vždy připraven na všechny možnosti...tak proč by Chartllota neměla připravenou řeč???????

zlobit
29. 11. 2016 • 17:24

Úsměvné je to celé,K.G. omluvila Ivana těsně před vysíláním..... a proč teda měla dcera připravenou řeč a šaty..... ještě, že mně to je jedno, to jejich ubohé divadlo.

-bello-
29. 11. 2016 • 01:01

oprava: suggar daddy ( v jejím případě pantáta Gott)

-bello-
29. 11. 2016 • 00:59

Ivana je provinční buchta, co v US stlala postele a i do nich tam pro možnou " kariéru " s nějakým suggar dady skákala.Doskákala ale jen na Bertramku.Je strašná vizitka společnosti,když i chytrý lidi se radši skloní a nechají Gottovi bez komentáře z obavy, že by se jim to nevyplatilo.Přesto sem tam Gottová sklízí právem to, co zasela. A když jsem slyšela, že v TV Prima ji nesmí kolega ke gratulaci políbit, neboť je nedotknutelná VIP a bylo by to harašení , omdlela jsem. Mimochodem, " dáma " co si nosí všude s sebou do podniku láhev s minerálkou je jaksi mimo " drink code " a plodí společenské fópa.Je to prostě blbka. A na fotce cestou do Malostranské besedy jí teče oko na pučocháčce

majojo
28. 11. 2016 • 20:17

super.cz je značka kvality sama o sobě. Tentýž bulvár jako Aha a Blesk. K Ivančiným požadavkům: A co jako - když neuděláte, co vám řeknu, tak vám toho Slavíka nepřevezmeme? Být pořadatelem, trošku ji srovnám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.