Stryková z Ordinace: S nadhledem o své nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stryková z Ordinace: S nadhledem o své nemoci!

Jana Stryková je u nemocí velmi oblíbená.
Jana Stryková je u nemocí velmi oblíbená. (Foto TV Nova, herminapress.cz, Divadlo na Vinohradech, ara)

Jana Stryková (37) se snaží na svém zdraví pracovat, přesto má prý tu smůlu, že je u nemocí oblíbená.

Nachlazení se jí rozhodně nevyhýbá. „Troufám si říct, že u nemocí jsem velmi oblíbená, zejména u rýmy jsem takřka mezi vyvolenými. Ta se mě drží od podzimu do jara. Jen reguluji její míru,“ prozradila herečka pro komerční přílohu Blesku.

Kvůli každodennímu shonu nemá mnoho času na poctivou léčbu. „V mém okolí bohužel neznám nikoho, kdo by mohl nemoc vyležet. Upřímně si nedovedu představit zaměstnavatele, který by toleroval absenci svého zaměstnance kvůli chřipce. Takový luxus si může člověk dovolit asi naposledy ve škole. Kdybych to dříve tušila, to bych si nemoci jinak užívala,“ dodala Stryková.



Přečtěte si
tenerife
5. 3. 2017 • 17:12

Tak přesně to,co jste napsala jsme si myslela,že se paní Stryková lečí se štítnou žlázou,ale ona má jen častou rýmu.

antonuis.j
5. 3. 2017 • 15:37

Hm, tak zas jedna která neví co mluví... Když má člověk skutečnou chřipku, není v 99% ani schopen fungovat! Vysoké horečky, bolest kloubů, obrovská únava.... to je chřipka, ne pokuckávat a smrkat! A kdo roznáší viry, je nezodpovědný a jednou se mu to vrátí - organismus si všecko pamatuje a pak to udeří. Vím o čem mluvím.

baronessa
5. 3. 2017 • 13:07

Chřipku nerado podceňovat, ale u ní jsem se domnívala, že se léčí se štítnou žlázou. Odhaduji to podle jejích očí. Ne, že bych se nezaradovala, kdybych se mýlila, to nepřeju nikomu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.