Felix dostal saxofon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felix dostal saxofon!

Felix Slováček byl ze svého narozeninového dortu, který mu věnovala manželka Dáda Patrasová, nadšený.
Felix Slováček byl ze svého narozeninového dortu, který mu věnovala manželka Dáda Patrasová, nadšený. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – „Jsem velký gurmán, jídlo miluji,“ vysvětlila půvabná Kateřina Brožová (39) svoji přítomnost na otevření španělské restaurace La Bodega. Ty nejlepší dobrůtky přilákaly mimo jiné i Waldemara Matušku s celou rodinou či Felixe Slováčka, který v krásném prostředí čtyřpatrové restaurace dokonce oslavil své 64. narozeniny!

„Vše nejlepší k tvým narozeninám!“ popřála svému překvapenému manželovi Dáda Patrasová a darovala mu velký dort ve tvaru saxofonu. Felix si pak svoji neplánovanou oslavu užíval až do pozdních nočních hodin. A dokonce si chtěl na sladký saxofon zahrát a tajně z něj uždiboval.

Domů se nechtělo ani Kateřině Brožové, která si pochutnávala na sušené šunce ve společnosti malíře Kristiana Kodeta. „Žádné diety nedržím, jen hodně pracuji,“ prozradila nám recept na štíhlou postavu Brožová. „Znám spíš italskou kuchyni, tak se moc těším, až ochutnám to nejlepší ze španělských laskomin,“ nechal se slyšet Vlastimil Harapes a hned se vrhl na bohatý raut. Radek John se již tradičně místo jídla věnoval spíše degustaci těch nejlepších španělských vín.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.