Vau! Zátopkova americká praneteř je fakt kus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vau! Zátopkova americká praneteř je fakt kus!

Angela a její slavný příbuzný.
Angela a její slavný příbuzný. (Profimedia.cz, Petr Merta, archiv Jaroslava Macháče)

O našem nejúspěšnějším atletovi Emilu Zátopkovi (†78) se toho ví hodně: Kolik má medailí, za kolik uběhl své slavné závody atd. O tom, že mu ale někde v Americe vyrostla do krásy sexy praneteř, ví už ovšem málokdo!

Jmenuje se Angela Zatopek (27) a na americkém jihu pracuje jako televizní reportérka. "Dělám reportáže z oblasti kultury a zábavy po celém světě," popsala svou práci Angela v deníku Blesk. A jak že přišla na slavného příbuzného? "Pátrala jsem v minulosti mé rodiny a zjistila jsem, že Emil byl bratranec mého dědy Adolfa Zatopka. Ten emigroval z Moravy do amerického Texasu a usadili se mezi San Antoniem a Austinem, kde žije velká česká komunita."

A setkala se vůbec naše půvabná Angela, která neumí ani slovo česky, s legendárním atletem? "Zemřel, když jsem byla ještě malá, takže jsem ho bohužel nemohla potkat," zoufá si naše blondýnka. Jedinou šancí dozvědět se něco více o slavném příbuzném tak měla před třemi lety, kdy si v Česku nad panákem slivovice popovídala s s jeho vdovou Danou Zátopkovou (93).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.