Iveta Bartošová: Finanční kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Finanční kolaps!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha!: Dalibor Puchta)

UHŘÍNĚVES – Zničená psychika, bohatý milenec a totální nechuť ke zpívání! To všechno byly důvody kontroverzní zpěvačky Ivety Bartošové (41) k tomu, aby před časem zanevřela na svou hudební kariéru.

Zničená psychika, bohatý milenec a totální nechuť ke zpívání! To všechno byly důvody kontroverzní zpěvačky Ivety Bartošové (41) k tomu, aby před časem zanevřela na svou hudební kariéru. Nyní se s velkou slávou vrací s tím, jak moc jí muzika i fanoušci chyběli. Jenže všechno se zdá být jinak! Podle tří na sobě nezávislých zdrojů je nyní Iveta kvůli svému luxusnímu domu za Prahou bez koruny, a tak do práce prostě musela! Bartošovou zkrátka postihl finanční kolaps!

Zpěvačka, která minulý rok bojovala s psychickými problémy a podle některých zdrojů se dokonce pokusila i o sebevraždu, je nejspíš opravdu na mizině! „Doplatila hypotéku za dům za Prahou a pak s hrůzou zjistila, že už jí nezbývá ani koruna na živobytí,“ říká náš zdroj. Jeho slova potvrzuje i zpěvaččina kamarádka. „I když se zapřísahala, že pracovat znovu jen tak nezačne, chtě nechtě se teď musí vrátit a přetvařovat se, jak se jí po zpívání stýskalo. Přitom nemít nouzi, dál si užívá nicnedělání,“ je přesvědčena jedna z Ivetiných kamarádek.

„Kariéru jsem chtěla obnovit až na podzim a z toho vyplývá, že první výdělky by mi přišly až někdy v té době. Že už jsem pozvaná v červnu na Slovensko, do Olomouce a Loun, to je jen příjemné překvapení, s kterým jsem rozhodně nepočítala,“ reaguje svérázně na informace o svých finančních potížích sama Iveta Bartošová.

A co na informace o prázdném kontu své ovečky říká Ivetin manažer? „Nejsem seznámen se stavem jejího konta. Možná že netrpí přebytkem peněz, ale na jídlo podle mě rozhodně mít bude. Moc se mi to ale stejně nezdá. Když jsme se totiž domluvili na spolupráci, rozhodně jsem od ní necítil tlak ve smyslu, že by už zítra potřebovala peníze. Naopak jsme si říkali, že její návrat neuspěcháme, v klidu nachystáme cédéčko a možná i knížku,“ brání Bartošovou její manažer a bývalý šéf zábavy televize Nova Ivan Rössler. A právě jeho dlouhá léta budované styky v českém showbyznysu by Ivetě měly přinést kýžený komerční úspěch a s ním související finanční injekci. Podle některých zdrojů se už prý dokonce Rössler s Ivetou obrátili na Martina Michala, manažera a manžela Heleny Vondráčkové, s tím, aby jim s novým rozjezdem kariéry Bartošové pomohl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.