Láďa Hruška (38): Utrácí miliony z kůžiček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Láďa Hruška (38): Utrácí miliony z kůžiček!

Láďa Hruška může být spokojený, jeho recepty se prodávají.
Láďa Hruška může být spokojený, jeho recepty se prodávají. (Foto Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát)

Zadarmo ani Láďa Hruška (38) nehrabe! Miliony vydělané nejen na televizní reklamě, ale hlavně na levných receptech teď král kuřecích kůžiček začal utrácet. Investuje do nemovitostí!

„Plánuji si určitě koupit nemovitosti. Domek mimo Prahu. To je můj sen,“ tvrdil ještě v únoru Hruška. Po třech měsících si splnil sen a pořídil si dům ve svém rodném Městci Králové na Nymbursku. „Je to polorozpadlá ruina, do které bude muset Láďa ještě hodně investovat,“ řekl deníku Aha! jeden ze starousedlíků, jenž si nepřeje být jmenován „Rozhodně je to ale skvělá investice, na které bude moct vyzkoušet všechny svoje vychytávky,“ dodal v narážce na jeho televizní pořad pro kutily.

Podle odhadu odborníků Hruška pořídil dům za cenu kolem dvou milionů korun a další tři miliony do něj bude muset investovat. Amatérskému kuchtíkovi, který jen na své první kuchařce vydělal šest milionů, pořád zbyde dost peněz... „Láďa je šetřílek! Nikdy jsem ho neviděl vyhazovat nesmyslné částky za hlouposti. Když už něco kupuje, tak je to vždy s rozmyslem,“ prozradil Aha! zdroj z jeho okolí.

Reklama za 5 mega

Kromě kuchařek si král kuřecích kůžiček namastil kapsu také na reklamě, která stále běží v televizi. „Mohu potvrdit, že pan Hruška za své účinkování v reklamě získal sedmimístný nehorázný honorář. Jeho přesná výše je však předmětem smlouvy, kterou nemůžeme zveřejňovat,“ řekl Aha! jeho manažer Pavel Novotný (39). Podle našich informací si za jednodenní natáčení odnesl sumu blížící se pěti milionům korun.



Přečtěte si
asiblazen
5. 6. 2016 • 01:53

sice ho už od pohledu nesnesu, ale jak může být honorář nehorázný, když se na něm dohodly obě strany.... to jsou zas štvavý kecy... a že koupí barák... co na tom.....

reiner
4. 6. 2016 • 12:23

Ano, je to všechno o závisti. Pisálci mu neustále předhazují kůžičky, ale když Polreich naplní křidélka (což je v podstatě totéž), mohou se zbláznit. Na Ládˇu útočí hlavně trhovci, co prodávají na stáncích např. trdelník za 60 Kč a děti si ho dokáží upéct za pakatel. Prezentuje jednoduché recepty diváků a nikdo podle něho vařit nemusí, když nechce.

mixalca
4. 6. 2016 • 09:53

6O1O

6010
4. 6. 2016 • 08:50

Ládík si to zaslouží.Jak já mu to přeji Ale jak znám českou náturu, tak mu to 99% čecháčků nepřeje.Ládíku, jen tak dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.