Divoký večírek po Miss ČR: Vicemiss se zhroutila! A Bolka odnesli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Divoký večírek po Miss ČR: Vicemiss se zhroutila! A Bolka odnesli

První vicemiss Veronika Pompeová.
První vicemiss Veronika Pompeová. (Aha! – Dalibor Puchta!)

BRNO – V zákulisí soutěže Miss ČR v brněnském Bobycentru se během sobotní noci děly věci! Druhá misska v pořadí Veronika Pompeová se po televizním přenosu zhroutila! Herec Bolek Polívka byl zase ze své role porotce natolik rozrušený, že se uklidňoval alkoholem až do ranních hodin.

Miss Sokolová: Dvě mámy a nezvěstný milenec

BRNO – V zákulisí soutěže Miss ČR v brněnském Bobycentru se během sobotní noci děly věci! Druhá misska v pořadí Veronika Pompeová se po televizním přenosu zhroutila! Herec Bolek Polívka byl zase ze své role porotce natolik rozrušený, že se uklidňoval alkoholem až do ranních hodin. Ze salonku pro VIP hosty ho museli téměř odnést! Moderátor večera Jan Čenský zase dostal vynadáno. A první spory se těsně po finále odehrály i kolem nové miss Kateřiny Sokolové (18)!

Už během vyhlašování výsledků bylo na první vicemiss Veronice Pompeové vidět, jak celou soutěž silně prožívá. Jenže po konci přenosu na ni všechno dopadlo ještě víc. A krásná Veronika to neunesla. „Promiňte, musím se jít uklidnit,“ omluvila se na pokraji mdlob televizní reportérce, která s ní měla dělat rozhovor. Na dlouhou dobu se pak úplně bledá Pompeová zavřela v zákulisí a snažila se z emočního šoku vzpamatovat.

To Bolek Polívka se se svou účastí v porotě vyrovnával po svém. Jako jediný odmítl opustit VIP salónek a vůbec se nezúčastnil korunovačního plesu. Celou dobu seděl u svého stolu s přáteli a vydatně se posilňoval vínem. „A teď budeme zpívat! A hezky všichni,“ křičel na své kumpány už značně zastřeným hlasem. Na nohy se snažil postavit Bolka i sám prezident Miss ČR Zapletal. A i když si na to vzal ještě jednoho pomocníka, příliš se mu to nepovedlo. Bolek u vínka vydržel kalit až do rána.

To moderátor večera Jan Čenský prožíval mnohem krušnější časy. Když totiž během přenosu nazval sestru Taťány Kuchařové Livií Klausovou místo Kuchařovou, manželka režiséra přenosu Jiřího Adamce, sporťačka Jana Adamcová jen špitla: „To zas bude Jirka nadávat!“ A měla pravdu. Čenský za svůj fatální přeřek dostal po přenosu pořádný »kartáč«!

Emoce vzplály i kolem nové missky Kateřiny Sokolové. Ta totiž při focení pózovala se svou macechou, kterou většina fotografů mylně považovala za její maminku. Její skutečné mamince, která stála opodál, se to proto pochopitelně příliš nelíbilo. „Já jsem její máma,“ naštvaně vysvětlovala fotografům. Rodinná situace Sokolové je opravdu trochu nepřehledná. Osmnáctiletá zelenooká kráska totiž žije s otcem a jeho novou manželkou v Průhonicích a její skutečná matka zatím bydlí v Přerově. Zvláštní také bylo, že Sokolovou do Brna nepřijel podpořit její přítel. Že by další typický průběh ve vztazích vítězek Miss?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.