Jiří Lábus dostal strach, a tak... Vyhodil milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Lábus dostal strach, a tak... Vyhodil milenku!

Jiří Lábus
Jiří Lábus (: Archiv)

PRAHA – Tak už to prasklo! Tříletý vztah herce Jiřího Lábuse (56) a jeho milenky Yvony Krouské (53), pracovnice z pražské zoologické zahrady, je minulostí! Podle hercových kamarádů Lábusovi vadilo to, že paní Yvona zvaná díky své profesi »zoobába«, nezapadla do kolektivu jeho blízkých a Jiřího pořád jen peskovala. Jenže Krouská se prý nehodlá jen tak vzdát a herce chce získat zpět! A to za každou cenu!

Podle Lábusových kolegů ze Studia Ypsilon, s nimiž herec svůj milostný vztah probírá, Jiří k rozchodu dlouho sbíral síly. Tušil totiž, že se to neobejde bez dramatické scény. Nakonec to prý vyřešil šalamounsky, ale ne zrovna hrdinně. Začal Yvonu ignorovat! „Dlouho jí to naznačoval horem dolem, ale ona na to nijak nereagovala, všechno zůstávalo při starém. Když to Jirka po jedné z jejich posledních rozepří už nemohl vydržet, přestal jí brát telefony a reagovat na její zprávy. Povídal, že má moc práce a ještě se zatěžovat tímhle, na to že prý už nemá nervy,“ prozradil deníku Aha! jeden z hercových přátel. „Ona je na něj prý teď hodně naštvaná, ale vzdát se nehodlá. Dokud se jí bude Jirka jen vyhýbat a nerozsekne to rázně, jen tak se jí nezbaví!“ dodává Lábusův kolega s tím, že celá »Ypsilonka« má z jeho milostných eskapád legraci.

Sám Lábus ani Krouská se s novináři nechtějí bavit. Navíc paní Yvona má teď díky nepodařenému porodu mrtvého mláděte gorily Kamby, který bolestivě prožívá nejen celá zoologická zahrada, trochu jiné starosti. Neobměkčí Lábusovo zatvrzelé srdce přeci jen tragédie v zoo, která na paní Ylonu musela dolehnout? Vždyť oba milenci se spolu seznámili před třemi lety právě při otevírání pavilonu goril, který byl rekonstruován po povodni.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.