Leona Machálková (48): Hořká slova o jejím konci ve StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leona Machálková (48): Hořká slova o jejím konci ve StarDance!

Sbalí Machálková mladého tanečníka?
Sbalí Machálková mladého tanečníka? (Aha! - Dana Kolářová, Profimedia.cz, Marek Pátek, ara)

Stejně jako každý týden, i tento musel televizní soutěž StarDance opustit další z tanečních párů. Že jím bude ale Leona Machálková s Michalem Necpálem (28), nikdo nečekal. Ani oni sami!

„Je nám to moc líto, ne trošku, ale dost. Ale když ten ortel přijde, je potřeba ho přijmout a jít dál,“ posmutněle popsala Blesku své bezprostřední pocity zklamaná Machálková. Přestože porotci zpěvačce vytkli její podání rumby s tím, že jí sedí více standardní tance, nikdo tomuto tanečnímu páru nemůže upřít, že společně s Jitkou Schneiderovou a jejím partnerem patřili k těm nejtalentovanějším. „Je to škoda, myslím si, že jsme patřili k favoritům,“ potvrzuje Machálková.


Navzdory nemilosrdným výsledkům se Leona společně se svým partnerem shodují na tom, že pro ně tanec nekončí! Podle Machálkové, která se v tanci vyloženě našla, bude ještě spousta příležitostí. Výsledky tohoto kola byly hodně překvapivé i pro fanoušky soutěže. Na sociálních sítích se hromadně shodují na tom, že měl vypadnout spíše Lukáš Pavlásek. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Jak se bude soutěž vyvíjet nadále, je ve hvězdách, v těch tanečních samozřejmě.



Přečtěte si
lefuet
30. 11. 2015 • 18:59

Tahle soutěž je podnikatelský záměr a proto tu jde primárně o prachy a až na druhém místě je tanec. Čím více SMS tím větší zisk. Nad Pavláskem, který vzbuzuje takové emoce, si mnou organizátoři radostí ruce. Na jedné straně jsou ti naivní, kteří si myslí, že jde hlavně o tanec a tak posílají o to více SMS na podporu těm opravdu dobrým, aby je dostali do finále. Na druhé straně jsou ti, kteří se Pavláska snaží udržet ve hře co nejdéle, na truc těm prvním. A penízky vesele tečou na konto pořadatele!

nanela
27. 11. 2015 • 11:03

pravidla jsou daný a nevím proč by měl být někdo hlupák když posílá hlasy pro Pavláska každý může dát hlas tomu kdo se mu líbí když se chce někdo bavit tak posílá Pavláskovi jinak to má řešit porota a bude to holý tancování bez recese a nebo tam měli brát jen talentovaný a ne tam nabrat nemehla a hned v prvním kole je vyházet zrovna tak to mají umělci co nejsou moc známí z televize nebo nejsou oblíbení i kdyby tancovali nevím jak tak stejně vyletí jako první

antonuis.j
25. 11. 2015 • 08:54

Belmek má směnu - šúruje ve fitku, zrovna drhne hajzlíky. Odpoledne dorazí do své garsonky, dá si kabanos a kus chleba, zapije krabičákem, hodí si šlofíka, a v noci sem bude zuřivě datlovat, bába tlustá. Za bello i za meka.

kolemdokola
24. 11. 2015 • 22:37

K vojenskému incidentu se odpoledne vyjádřil ruský prezident Vladimír Putin. "Dnešní ztráta je bodnutí do zad od kompliců teroristů. Jinak to prostě nemohu nazvat. Je zcela očividné, že náš letoun turecké území nijak neohrozil. Byl na misi, jejímž cílem je zlikvidovat mezinárodní teroristy operující v oblasti, z nichž někteří pocházejí z Ruska," uvedl Putin.

mekanikk
24. 11. 2015 • 21:19

BELMEK dnes asi "štrajkuje" nebo si vyjela s mekem na romantický výlet? Nebo začala konečně brát léky?Toť otázka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.