Intimní fota ze StarDance: Tohle jste ještě neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Intimní fota ze StarDance: Tohle jste ještě neviděli!

Korupce. Lukáš Pavlásek prošel až do včerejšího kola a my víme proč. Na svém Instagramu napsal: uplácení soupeře. Nevíme, zda Radek Banga obolus přijal, nicméně na setrvání v soutěži to nemělo vliv.
Korupce. Lukáš Pavlásek prošel až do včerejšího kola a my víme proč. Na svém Instagramu napsal: uplácení soupeře. Nevíme, zda Radek Banga obolus přijal, nicméně na setrvání v soutěži to nemělo vliv. (Foto: Instagram)

Načančaná, blyštivá show. Z televizní obrazovky to vypadá tak lehce, voňavě a elegantně. Jaká je ale skutečnost?

Hektolitry potu, mozoly a puchýře, unavené nohy. A šikana! Je to samozřejmě nadsázka, ale jak jinak upozornit na nadpozemské výkony protagonistů StarDance? Jsou skvělí a občas vyšlou zprávu na sociálních sítích. Abychom věděli, jaké oběti přinášejí. Každopádně instagramové profily hvězd jsou velmi zábavné a leccos odhalí.



Přečtěte si
ochcallis
6. 12. 2015 • 18:19

Vyhraje kofola, mají to nařízené z EU

fizi
6. 12. 2015 • 15:11

frannes-včera jsem myslel,že má Pavlásek záchvat padoucnice a ejhle,on tančil.A pak se chválil-no hnus.Ale přece v každé Star-Dance je nějaké kopyto a o tom to je. Nikdo z nich ale nebyl blb,který čučí a když náhodou otevře hubu,tak si myslí,že je vtipný.Nevím,proč se mu říká "komik".I jeho role ve filmu jsou vždy primitivní blbové,tedy jako dělané pro něho.On nevyhraje,ale Vás to donutí posílat víc hlasů a na nic,protože dávno je rozhodnuto a z nás jen dělají blby,jako je Pavlásek.

sumus
6. 12. 2015 • 13:02

Pavlásek bohužel degradoval pěkný pořad ČT na cirkus, který nemá nic společného s tancem. ŠKODA !!!!!!

francik
6. 12. 2015 • 12:48

Je to víc jak trapné, někdo se snaží, trénuje aby jsme viděli hezký tanec a takový blb se tam jen předvádí. Co jiného můžeme čekat od ČT. Měli si tam nasadit samé takové blbce a zrušit porotu. Ta je tam teď akorát pro smích.Pořad ztratil svou úroveň a na takového hňupa se nemíním dále dívat. Nakonec to ještě vyhraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.