Válka o Lukáše Pavláska! Rozhodl se ve StarDance skončit! To vám nastal poprask! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Válka o Lukáše Pavláska! Rozhodl se ve StarDance skončit! To vám nastal poprask!

Lukáš Pavlásek se protančil až do devátého večera. S Lucií Hunčárovou ale dostávají od poroty nejméně hlasů.
Lukáš Pavlásek se protančil až do devátého večera. S Lucií Hunčárovou ale dostávají od poroty nejméně hlasů. (Foto ČT, ara)

Účast ve StarDance měla být zábava, ale pro Lukáše Pavláska (39) se stává peklem. Nenávistné reakce na jeho tanec netanec ho dohnaly k rozhodnutí, že chce skončit. „Kdybych vypadl, tak by to usnadnilo život nejen mně, ale i ostatním,“ nechal se slyšet. V tu chvíli se ale o něj rozhořela válka!

Komik zvaný Tydýt už dávno rozdělil národ televizních diváků na dva nesmiřitelné tábory. Jedni ho opěvují, jiní mu spílají a přejí vypadnutí ze StarDance. Těch, co mu posílají esemesky, je stále hodně, ale stejně tak přibývá i odpůrců. Jejich zloba se stupňuje a už přesahuje rámec slušného chování. „Urážky? To je způsob vyjadřování, na který nejsem zvyklý...“ stýská si Pavlásek.


Na jeho obranu se nyní – pro někoho možná překvapivě – postavili všichni soupeři! Radek »Gipsy« Banga (33) pro něj třeba složil píseň, kterou zveřejnil na svém profilu na sociální síti. „Já netvrdím, že Lukáš umí tančit, ale proto přece nemusí všichni tak jančit, myslím, že nenávisti je ve světě beztak dost, ale chápu, že si lidi musí někde vybít zlost, i přesto věřím, že je ve vás nějaká láska v Lukáše Pavláska,“ rapuje Banga na známou píseň Johna Lennona (†40) Imagine.


Nešťastný Pavlásek ale sám od sebe skončit nemůže. Zakazuje mu to totiž smlouva, kterou podepsal s Českou televizí. Jeho osud na tanečním parketu je jen v rukou diváků. Ti mohou svými esemeskami rozhodnout o tom, jestli postoupí až do finále, nebo vypadne už dnes večer. Necháme se překvapit!

Komik je největší dřevo v historii StarDance a rozdělil národ na dva tábory. Lukáš ale rozhořčení diváků nechápe.

Přečtěte si
stanislavhahn
15. 12. 2015 • 08:03

Proč se na to díváš?????

mirkazam
15. 12. 2015 • 07:01

va45...nevím o jakém ,,komikovi " je řeč ??Je to trapné dřevo a kašpar v jedné osobě.To,že mu diváci dávají hlasy na jakýsi protest proti ČT mě připadá hodně ubohé...Je to snad soutěž o tanci,žádná estráda,nebo se mýlím ??..

kiwi65
14. 12. 2015 • 22:18

Teď jsem se pro zajímavost podíval na dva díly.Je to katastrofa,ale na druhou stranu,lidi se chtějí bavit.Zábavnej pořad nikdo nenatočí a tak si ho asi lidi svým způsobem vytvoří sami.Tak co řešit?

fizi
14. 12. 2015 • 08:41

Jaroušku,to je odvozeno od zívati,hihihi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.