Monika Absolonová (39): Atleta roku zvládla! Teď může porodit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Monika Absolonová (39): Atleta roku zvládla! Teď může porodit...

S Alešem Hámou během sobotní moderace Atleta roku.
S Alešem Hámou během sobotní moderace Atleta roku. (Foto: ara)

Všichni se báli, aby neporodila v přímém přenosu! Zpěvačka Monika Absolonová (39) v sobotu večer moderovala s Alešem Hámou (42) vyhlášení výsledků tradiční ankety Atlet roku. A bylo vidět, že už to má za pár.

Jejímu synovi Tadeášovi, který se má narodit v nejbližších dnech, se naštěstí v sobotu večer na svět ještě nechtělo, a tak Monika odpracovala poslední kšeft před porodem do poslední vteřiny.


„Jsem šťastná, že jsem to zvládla! Bez podpory všech doma a také pana doktora bych to nedala. Teď už mám veškeré pracovní povinnosti za sebou a už si budu jen válet šunky,“ řekla po skončení přímého přenosu Absolonová, která by měla rodit v polovině listopadu.

„Krasavice! To není možný, že je tak veliká. Vždycky se buď leknu, nebo se začnu smát,“ napsala k této fotce na Facebooku Monika.

Přečtěte si
-bello-
10. 11. 2015 • 00:48

Mám ji ráda a nevím proč by neměla vystoupit i jako těhotná. Borhyová taky hlásila až do konce. Absolonová je ale milá a čím mě dojímá je, jak si to nekonečně užívá a kašle na kila, hlavně že jejímu dítěti je v břiše a z těch dobrot , kterýma se cpe dobře

defakto
9. 11. 2015 • 15:27

... nechápu proč tuhle sportovní akci uvádějí právě tito moderátori , vždyt nemají se sportem nic společného. je to pro ně jenom kšeft , Absolonová se ráda předvádí , tentokrát strhávala pozornost na své těhotenství namísto toho , aby pozornost patřila spotovcům a jejich výkonům ! A proč to moderují už 10 let , budí to dojem , že to mají předplacené ! Organizátori této akce by měli zvážit , jestli by nebylo dobré změnit celý tento "cirkus", mi diváci o to nestojíme a vymyslet jiný spůsob vyhlašování výsledků ankety Atlet roku bez trapných moderátorů , typu Absolonové.

soorry
9. 11. 2015 • 11:22

Trvalo ro přes hodinu, něco zkouška, a pokud byla v pořádku, tak proč ne?? moderuje to 10 let, tak to dala i teď. Z břicha se udělala i nějaká ta sranda. Jiné nastávající matky, které mají už děti, tak pracují až do poslední chvíle. Kdysi šly do lesa, na pole s břichem a přinesly dítě v šátku domů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.