Dcera Paľa Habery: Proč nechce nosit otcovo příjmení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Paľa Habery: Proč nechce nosit otcovo příjmení?

Dcera Paľa Habery Zuzana nechce těžit ze slávy svého otce. Jeho příjmení si po svatně nenechá.
Dcera Paľa Habery Zuzana nechce těžit ze slávy svého otce. Jeho příjmení si po svatně nenechá. (Foto: pro Aha! - Barbora Příhodová, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Není zvykem, že se ženy svého slavného příjmení, kterým už jsou ve společnosti dobře zapsány, dobrovolně vzdávají. Navíc v případě příjmení jednoho z nejslavnějších slovenských zpěváků je to obzvláště s podivem. Stydí se snad Zuzana Haberová (30) za příjmení svého otce?

Stydět se určitě nemusí, na svého otce může být právem pyšná. Co se týče vdavků, má podle slovenského deníku Plus jeden deň Zuzana jasno. Chce nosit jméno svého právoplatného manžela, což se jí splní už podruhé. Po nevydařeném manželství s Lukášem Kuzmiakem zkouší štěstí s plastickým chirurgem Mariánem Koperniechem (34). Toho si společně s jeho příjmením bere po necelých dvou letech známosti. Z prvního manželství má Zuzana pětiletého syna Mathiase. Stane se Habera podruhé dědečkem?

Přečtěte si
anjelik
19. 10. 2015 • 12:14

Tak je populárnejší ako Daniela.Lebo je na scéne 30 rokov A doteraz máva vypredané haly.A pred 15 rokmi nikto na Slovensku ani Čechách nevedel kto je Daniela Pestova.Len keď zacala S Paľom Haberom vtedy ju spoznali vtedy nie.

krat5
19. 10. 2015 • 11:02

No že by byl pan Habera nějak zvlášť populární? Jedině snad, že řije s Peštovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.