Tvrdý zákaz pro Banášovou: Znelíbila se velmi mocnému muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvrdý zákaz pro Banášovou: Znelíbila se velmi mocnému muži!

Adela Banášová
Adela Banášová (Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Adela Banášová (34) je na Slovensku jednou z nejžádanějších moderátorek. To si uvědomují i pořadatelé festivalu Lumen, proto byli rádi, že mohli Adelu s jejím pořadem Trochu inak zařadit do doprovodného programu. Jenže zakročila vyšší moc…

Účast Banášové na festivalu byla avizována na sociálních sítích už v polovině března. Jenže její vystoupení v rámci gospelového festivalu Lumen se nelíbilo arcibiskupovi Jánovi Oroschovi (61), který dal jejímu vystoupení stopku.

„Na žádost trnavského arcibiskupa Mons. Jána Oroscha nebude talkshow Adely Banášové – Trochu inak, součástí doprovodného programu Festivalu Lumen 2015. V našem týmu jsme přesvědčeni, že pozvat Adelu na festival bylo správné rozhodnutí, ale v duchu poslušnosti vůči arcibiskupovi plníme jeho žádost a rušíme její zařazení v programu,“ prozradil zklamaně pro Plus Jedeň Deň PR manažer festivalu Michal Královič.

Samotnou moderátorku toto rozhodnutí velmi zaskočilo. „Něco takového jsem zachytila, i když zatím neoficiálně. Je mi to líto jen kvůli mladým lidem, kteří to organizují a sami mě tam pozvali a teď se z pozice organizátora cítí trochu hloupě, jak se mi doneslo,“ okomentovala záležitost Banášová pro pluska.sk.



Přečtěte si
saly23
5. 6. 2015 • 16:49

Adela je inteligentní, vtipná a pohotova. 👑

igwar
6. 5. 2015 • 10:55

Ale "Trochu inak", ktorej vydanie z tohto festivalu jej zrusil arcibiskup je talkshow. A nazov ju celkom vystihuje, t.j. trochu ina ako sme zyvknuti od Krausa, ci Sipa. Je to koniec koncov projekt Slovenskeho narodneho divadla. Myslim, ze na ten typ festivalu sa dost take nieco hodilo. Ale ked sa pan arcibiskup rozhodli inac...

ivoadler
6. 5. 2015 • 09:32

Snad by bylo dobré si uvědomit, o jaký pořad se jedná. Mimo jakoukoliv diskusi je to nějaké šou. Žádné výšiny inteligence nikdo nečeká, zato příjemný vzhled, zvláště u žen, ano. Pletete si televizní pořad se životem. To je u méně inteligentních lidí normální. Když chce Banášová vynikat před televizní kamerou, asi by měla zvolit jiný pořad, třeba nějaké talk show. Tam by se mohla naplno projevit její prudká inteligence.

andorea
5. 5. 2015 • 18:49

A to je akce arcibiskupství, že do toho arcibiskup kafrá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.