Adela Banášová a její přítel: Krize kvůli penězům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adela Banášová a její přítel: Krize kvůli penězům?

Moderátorka a tanečník zažívali nelehké životní období.
Moderátorka a tanečník zažívali nelehké životní období. (Foto: Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Nosatá moderátorka je populární nejen v rodném Slovensku, ale i v našich končinách. Doma moderuje Adela Banášová ty nejprestižnější show a dostává tučné honoráře. Nevadí to tak trochu jejímu staronovému příteli Peterovi Modrovskému?

Stejně jako herečka Jitka Čvančarová a její přítel Petr Čadek, se i tento pár setkal na taneční soutěži. Po skončení klání na parketu se od sebe nehnuli, ale napoprvé jim to nevyšlo. Banášová si díky tučným výplatám mohla dovolit luxusní bydlení, exotické dovolené a drahé auto. On se jí jako tanečník nemohl ve výplatě rovnat. Navíc prý moderátorka toužila po miminku a on se na takový závazek necítil.

Dali si pauzu, ale dlouho to bez sebe nevydrželi. Peter si navíc chtěl sám našetřit nějaké peníze, což se mu paradoxně podařilo až díky slavné partnerce. O jeho taneční kurzy je teď přirozeně mnohem větší zájem a on dokonce nedávno získal další lukrativní kšeftík – pracuje jako porotce v další taneční soutěž Tanec snov, kde vystupuje i první Československá misska Ivana Christová. Jak to vypadá, krize je nadobro zažehnána. O plat mu prý, jak se svěřil serveru pluska.sk,  vůbec nešlo. „Kdybych se díky honoráři dostal z mínusu na to nulu, už to by byl pro mě úspěch,“ říká Modrovský, který teď investuje každé euro právě do své taneční školy. A zatímco se on dere na vrchol, jeho partnerka si po kolotoči práce dopřává trochu oddechu. Po vlně komerce se stáhla a věnuje se etikoterapii, tedy metodě sebepoznání, kdy člověk hledá příčiny svých nemocí v duši, nikoliv v hmotě.



Přečtěte si
mord
17. 3. 2015 • 10:31

Předved se ty nádhero

prroud
17. 3. 2015 • 08:54

Se svejma vizazema muzou nadelat spoustu penez v hororech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.