Nepříjemný útok na Adelu Banášovou (33): Televizní zákaz!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nepříjemný útok na Adelu Banášovou (33): Televizní zákaz!?

Adela Banášová má štěstí, že v STV již není staré vedení.
Adela Banášová má štěstí, že v STV již není staré vedení. (Profimedia.cz)

Přestože patří Adela Banášová mezi absolutní špičku slovenského moderování a také u nás má nemalou řadu příznivců, musela nedávno čelit zdrcující kritice bývalého šéfa veřejnoprávní televize našich sousedů.

Adela Banášová je často oceňovaná pro svůj vtip, pohotovost i přirozenou inteligenci. Do povědomí českých diváků se zapsala především účinkováním v talentové soutěži, kde mnohokrát dokázala usadit drzého kolegu Leoše Mareše (38). Jeho uštěpačné a mnohdy infantilní vtípky s přehledem obracela proti svému původci. Nyní se do ní pěkně obul někdejší ředitel STV.  Ředitel Igor Kubiš se "proslavil" jako agilní příznivec HZDS a tehdejšího premiéra Vladimíra Mečiara. Naštěstí již takoví lidé o zákazech a povoleních nerozhodují.

Na sociální síti se před pár dny rozpovídal s jistým producentem a projevil se jako prvotřídní hulvát. "Kdyby se se psal rok 1997, Adelu Banášovou bych do STV nepustil ani přes vrátnici," napsal. Dále se tento filosof a intelektuál rozčílil, že slovenský show byznys ovládají jen Židé a buzeranti. Adéla si však z vzteklého napadení nic nedělá: "Kdo je pan Kubiš? Vůbec se s ním neznám. Asi se mu nelíbím a chtěl to dát vědět světu," okomentovala záležitost pro Nový Čas. Naštěstí již takoví lidé o zákazech a povoleních nerozhodují.

Přečtěte si
jakeline
17. 3. 2015 • 14:56

Mám ji ráda že je přirozená a nejde na plastiku nosu jako češka Leona Machálko vá!

valysdr
4. 10. 2014 • 18:53

V Slovenskej televízii sa vrátili všetci, ktorí už museli odísť. Nový riaditeľ, ktorí síce nie je žid ale nominovala ho židovská loby, aby ju zastupoval a nikto nemohol hovoriť, že židia vládnu v STV. Ale pravda je taká, že je to tam samí žid a aj v Markíze vládnu židia. Teda vlastne USA si tam robia vlastnú politiku a nielen v Televíziách ale aj v Tlačených médiách. Pravda na Slovensku je len to čo povolia amíci. A Banášová je ich nominant. A bohužiaľ aj náš prezident je s amíkmi jedna ruka.

marie60
4. 10. 2014 • 09:45

..já ji mám také ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.