Adela Banášová se stydí: Prodala se lichvářům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Adela Banášová se stydí: Prodala se lichvářům!

Adela Banášová (33) na svou spolupráci s lichvářskou firmou pyšná není.
Adela Banášová (33) na svou spolupráci s lichvářskou firmou pyšná není. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, herminapress.cz)

I mistr tesař se někdy utne. Populární slovenská moderátorka Adela Banášová (33) si pečlivě vybírá, jaký kšeft vezme a snaží se udržet určitou úroveň. Jenže to se jí právě nepodařilo, když se nechala najmout k práci od hodně pochybné společnosti...

Koho chleba jíš...

Práce moderátora má mnohá úskalí a své o tom ví Adela Banášová. Na jednu stranu si může celebritu k moderování akce objednat prakticky kdokoliv, kdo má dostatek peněz.  Je běžnou praxí, že tváře z televizní obrazovky se často v roli konferenciérů objevují na plesech či firemních akcích. Ale někdy by se vyplatilo zjistit, pro koho vlastně člověk pracuje.


V zajetí lichvářů

Adela se přiznala, že moderovala akci pro jednu nechvalně vyhlášenou lichvářskou společnost. Peníze jsou sice peníze, ale slušný člověk by měl mít určitou hranici, kterou nepřekročí a Banášová si to uvědomuje. "Dojednal to kolega. Až na místě jsme se dozvěděli, o co jde. Nebylo mi to právě příjemné," komentovala trapas slovenská televizní hvězda.

Přečtěte si
ferdinand6
28. 5. 2014 • 22:06

Nosatici je ti jedno, hlavně, že se sypou eura.

prroud
28. 5. 2014 • 18:06

Spis bych povedel:"Jooo lichvari,ti na to maji"..............ale jak je to mozny????! ,kdyz tihle kriminalnici maj bejt stihany a veseny bez soudu na kazdym rohu????!!!!!

axana
28. 5. 2014 • 15:29

Kecá, hlavně když jsou prachy. No ale ona si prý pečlivě vybírá.... Jo tak možná jen to, zda to b ude v eurech či korunách...Je trapná, ať radši drží hu.bu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.