Kadeřnice Jitka z Discopříběhu o 27 let později: Vypadá skvěle, ale v srdci nosí bolest ze ztráty dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kadeřnice Jitka z Discopříběhu o 27 let později: Vypadá skvěle, ale v srdci nosí bolest ze ztráty dítěte!

Jaroslava Stránská snad nestárne...
Jaroslava Stránská snad nestárne... (TV Nova, ara)

Nezlobte se na nás, ale my jsme ji prostě nepoznali. Herečka Jaroslava Stránská, která si před sedmadvaceti lety střihla roli kadeřnice Jitky ve slavném Discopříběhu, vypadá, že nezestárla ani o rok. Spíš naopak!

Jarka se teď objevuje v »nováckém« seriálu Policie Modrava, jehož pokračování zaznamenalo obrovský divácký ohlas. V pořadu Na baru pak herečka zavzpomínala, jak to při natáčení hudebního filmu vlastně bylo.

„Při natáčení první dílu Discopříběhu mi bylo šestnáct. Pan režisér chtěl, abych vypadala co nejhůř. Udělali mi trvalou a vlasy mi namočili, takže jsem vypadala jako kokršpaněl,“ smála se Jaroslava v talkshow portálu novaplus.cz. A co je za jejím vzhledem, který rozhodně nenaznačuje, že by jí bylo 46 let?

„Žádné plastiky nemám, vylepšila jsem se jenom rovnátky, které teď nosím, a podstoupila zákrok na úpravu dioptrií,“ usmála se Jarka, která prozradila, že prožila v životě i obrovskou ránu, když jí zemřela teprve půlroční dcerka. „Během roku mi pomřela celá rodina, to je období, na které nerada vzpomínám. Potom jsem se znovu snažila o miminko, ale bohužel už to nevyšlo,“ prozradila smutně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.