Jaroslava Stránská, hvězda Policie Modrava: Selhání srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Jaroslava Stránská, hvězda Policie Modrava: Selhání srdce!

Srdce Jaroslavy je sice oslabené, ale je v něm neuvěřitelné množství lásky, kterou umí rozdávat.
Srdce Jaroslavy je sice oslabené, ale je v něm neuvěřitelné množství lásky, kterou umí rozdávat. (Foto Aha! – Petr Novotný, TV Nova)

Zradilo ji srdce! Představitelka kadeřnice Jitky a policistka Lucie Krásenská ze seriálu Policie Modrava Jaroslava Stránská (45) skončila kvůli dědičné vadě v péči lékařů.

Když jí před 27 lety zemřela půlroční dcera na syndrom náhlého úmrtí kojence, srdce jí málem puklo žalem. Zradilo ji ale až několik let po tragédii. „Takovou malou příhodu srdeční jsem už měla. Všechno to ale dobře dopadlo. Infarkt to naštěstí nebyl,“ svěřila se herečka Aha!, která slabé srdíčko zdědila po matce. „Maminka měla asi čtyři infarkty,“ prozradila.


Nízký tlak
Zdravotní stav nepodceňuje, ale stejně jako na všechny potíže ve svém životě se snaží koukat z té pozitivní stránky. „Chodím na preventivní prohlídky, ale jsem taková trošku prohnilá,“ řekla Aha! se smíchem. A s humorem bere i nižší tlak, který ji sem tam způsobí lehkou ztrátu rovnováhy. „Mám pořád omlácenou hlavu, jak se sem tam zamotám, protože mám nízkej tlak. Ale zase je to lepší než vysokej,“ prozradila s osobitým pozitivním pohledem na život.
Pochybení lékařky
Srdeční příhoda, ale nebyla jediným zdravotním problémem, který ji potrápil. „Před lety jsem měla třeba zápal plic a moje doktorka mi dala devatery antibiotika,“ zavzpomínala. „Když jsem potom přišla na gynekologii a chtěla jsem otěhotnět, doktorka mi říkala: Vy jste taková celá rozházená. Já vás pošlu na imunologii a tam se zhrozili,“ popsala pochybení lékařky, která ji mohla způsobit ještě vážnější zdravotní problémy. „Udělali mi vyšetření a zjistili mi, že mám špatnou buněčnou imunitu. Takže mi na to píchali hormony a injekce z bílých krvinek,“ dodala s tím, že se dnes jak po fyzické tak po psychické stránce cítí naprosto dokonale.



Autor:  zej

Přečtěte si
ivoadler
23. 3. 2015 • 13:28

No vida, to bylo kraválu a ona se cítí dokonale!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.