Hvězda Policie Modrava a kadeřnice z Diskopříběhu: Šílený osud! Řekla, proč nemá děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Policie Modrava a kadeřnice z Diskopříběhu: Šílený osud! Řekla, proč nemá děti!

Jaroslava Stránská měla velmi krutý život.
Jaroslava Stránská měla velmi krutý život. (TV Nova, ara)

Jedna tragédie za druhou! Hvězda seriálu Policie Modrava a představitelka kadeřnice Jitky z Discopříběhu Jaroslava Stránská (45) má za sebou nejtěžší období v životě. V jednom roce pohřbila půlroční dceru i celou rodinu.

„Měla jsem holčičku, ale ta mi zemřela, když jí bylo půl roku,“ svěřila se po letech smutným hlasem herečka. „Nebyla jsem tehdy ani schopná pátrat po příčině, manžel přede mnou řadu věcí raději tajil. Viděl, v jakém jsem stavu,“ přiznala herečka s tím, že šlo o syndrom náhlého úmrtí kojence.

Další děti už jí osud nedopřál. „Pak jsem se ještě snažila otěhotnět, ale bohužel to nevyšlo,“ dodala představitelka policistky Lucie Krásenské ze seriálu Policie Modrava. Smrt dcery nebyla ale jediná, kterou oplakala. „Během roku mi pomřela celá rodina. Je to období, na které opravdu nerada vzpomínám,“ řekla Jaroslava.

Přišla o muže

Zklamání prožila i v partnerském životě. „Považuji za moji největší blbost, že jsem se vdala. To byla mladická nerozvážnost. Vdávala jsem se v devatenácti letech,“ prozradila na sebe. „Jak jsem řekla ano, tak to nebylo dobrý,“ prozradila.

Bezdětná

Štěstí se na ni nakonec ale přeci jen po letech usmálo. „Teď mám sedmnáctiletý vztah a jsem naprosto spokojená. Vlastní děti nemáme, ale mám dceru z manželství přítele. Znám ji od osmi let a jsme kamarádky,“ prozradila v pořadu televize Nova Na baru s tím, že ji partner dokonce požádal o ruku.





Přečtěte si
direct1
9. 3. 2015 • 10:37

Ať už jsi ženská nebo chlap co si na ní hraje, tak z tvého příspěvku je mě šoufl, fakt ubohost a vypovídá to o tvé inteligenci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.