Rudolf Hrušínský nejmladší: Otevřel andělský klub! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rudolf Hrušínský nejmladší: Otevřel andělský klub!

Rudolf Hrušínský s andělskými křídly.
Rudolf Hrušínský s andělskými křídly. (Aha! – Martin Hykl)

Herec Rudolf Hrušínský nejmladší (40) se vrátil zpět do puberty, kdy ho proslavila komedie Diskopříběh.

Už se sice neproháněl nahý po náměstí, zato v andělských křídlech otevřel obrovský klub na hradě Kotnov v historické části Tábora. „Líbí se mi to tady, ten netradiční design,“ řekl deníku Aha! Hrušínský.

Interiéry jsou dílem známého pražského návrháře Josefa Klíra, jenž bývalému pivovaru a v daleké historii i sídlu Jana Žižky vetkl opravdu neotřelou tvář. „Snad nejnákladnější byl ten obrovský bar, který je udělaný z tisíce malých sklíček všemožných tvarů,“ vyjádřil se designer.

Rozjezdu klubu, který v Táboře vznikal přes dva roky, se zúčastnila mj. i Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, která je momentálně bez partnera, doprovod neměl ani druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas. Zahlédnout se dal zpěvák Jakub Smolík, šéfdramaturg České televize Aleš Ulm anebo seriálový krasavec Lukáš Hejlík.

Další sexy anděl: vicemiss Tereza Budková.

Maminy Partyšová s Kristelovou: Odložily děti k babičkám!

Slavnostní otvíračkou na Kotnově provázela zkušená Gábina Partyšová, po jejímž boku stanula Kateřina Kristelová. Mikrofonu se chopila poprvé od porodu dcerky Claudie (4 měsíce). Tu na večer svěřila do péče babičky.

„Klaudinka je ještě maličká, nemá s tím problém,“ říkala Kristelová. A Koktovi péči o synka řešili úplně stejně. „Kristiána hlídá tchyně. Rodiče Gábiny žijí přímo s námi, takže Kristián je vlastně doma a nic se pro něj nezměnilo,“ řekl Josef Kokta, manžel Partyšové.

Na anděly si zahrály i moderátorky Partyšová (vlevo) s Kristelovou.

Přečtěte si
zaj-po
17. 1. 2011 • 00:34

JEŠTĚ ŽE JEJ NEVIDÍ PAN RUDOLF HRUŠINSKÝ-TO BY BYLA HRŮZA.

zdepa
16. 1. 2011 • 17:48

uměleckými falzifikáty jako nejstarší brácha. Jako herec by se neuchytil a tak udělal dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.