Stránská z Policie Modrava: NA SVATBU ČEKALA 19 LET! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stránská z Policie Modrava: NA SVATBU ČEKALA 19 LET!

Jaroslava Stránská (48) po 19 letech ANO svému partnerovi Pavlu Hollitzerovi (52).
Jaroslava Stránská (48) po 19 letech ANO svému partnerovi Pavlu Hollitzerovi (52). (Foto archiv J. Stránské a TV Nova)

Konečně! Z hvězdy seriálu Policie Modrava, kterou si diváci pamatují také jako kadeřnici Jitku z Discopříběhů, je vdaná paní. I když hovořila o tom, že papír na lásku nepotřebuje, řekla herečka Jaroslava Stránská (48) po 19 letech ANO svému partnerovi Pavlu Hollitzerovi (52). S veselkou si ale hlavu příliš nelámala. Přišla na ni pěšky!

„Brali jsme se na Nuselské radnici a tam byla i hostina. Takže jsme se nemuseli nikam přesunovat, což bylo velice příjemné,“ prozradila deníku Aha! představitelka policistky Lucie Krásenské s tím, že byla tak trochu netradiční nevěsta.

„O svatebních šatech jsem měla hned jasno. Vzala jsem si plesové, které jsem si v zimě nechala ušít. A je fajn, že je můžu nosit i dál,“ svěřila herečka.

„Svatbu jsme příliš neřešili. Na radnici jsem dokonce došla po svých,“ prozradila se smíchem Stránská, která si nechala své příjmení s tím, že než řekla partnerovi ANO, trvalo jí to 19 let.

„Zasnoubená jsem byla dlouho, ale až letos jsem se rozhoupala,“ dodala herečka, kterou můžete už v neděli večer vidět na Nově v prvním díle druhé série divácky úspěšného seriálu Policie Modrava.

Život se s ní nemazlil...

Jaroslava Stránská neměla lehký život. Mezi natáčením prvního a druhého Discopříběhu jí zemřela dcera Janička, která měla podle lékařky trošku slabší srdíčko. „Ráno jsem vstala a ona byla v postýlce mrtvá,“ řekla před časem Aha!. Herečce se v tu chvíli zhroutil celý svět.Během roku a půl ji pak opustili maminka, tatínek i bratr.

O miminko se i nadále s tehdejším manželem pokoušela. Místo radosti ale přišly čtyři potraty. Štěstí se na ni po dlouhé době usmálo právě před devatenácti lety, kdy potkala současného partnera. Podruhé se do manželství ale nehnala. „Nijak se do toho nehrnu. V tomhle jsem asi trochu chlap. Nepotřebuji mít štempl,“ tvrdila herečka deníku Aha! před dvěma roky.

Svatební cesta = místo činu

„Svatební cesta samozřejmě proběhla. Byli jsme na Šumavě, kterou jsem si díky natáčení zamilovala,“ prozradila nám novopečená vdaná paní.

Osudová láska

Svého partnera, dnes již manžela, zná od šestnácti let. Seznámili se u babičky v Kralupech. „Už tenkrát se mnou chtěl chodit, jenže já jsem měla jinou lásku, studovala jsem na konzervatoři v Praze,“ prozradila nedávno. Pak se několik let neviděli, on se oženil, ona se vdala.

Po čase se oba rozvedli a zase potkali. „Šla jsem si koupit baterky, on vlastnil krám s elektronikou, a najednou přeskočila jiskra,“ promluvila Jaroslava o životní lásce, díky které se stala i mámou. I když nevlastní.

Na video z Policie Modrava se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bluedream
25. 8. 2017 • 09:36

Moc jí to sluší, krásná svatba. Vypadá skvěle. Hodně štěstí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.