Syn Bartošové Artur: Skončil ve špitále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Bartošové Artur: Skončil ve špitále!

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Středeční narozeniny Artura Štaidla neprobíhaly tak, jak by si patnáctiletý školák zasloužil. Místo oslavy skončil ve špitále! A jeho máma Iveta Bartošová (45)? Ani o tom nevěděla! Místo aby se starala o syna, užívala si se svým milencem Josefem Rychtářem (53).

„To ale udělali Arturovi pěknou oslavu narozenin,“ podivovali se zdravotníci Fakultní nemocnice Motol, když se tam Artur objevil. Jako mnoho VIP osob byl zapsán na cizineckém oddělení, kde absolvoval všechna základní vyšetření včetně odběrů. Z výsledků nakonec vyplynulo, že se jednalo jen o prodělaný zánět.

„Mohlo jít o močové cesty nebo něco podobného,“ prozradil deníku Aha! personál nemocnice. Arturův otec Ladislav Štaidl (66) však nechtěl nic podcenit, a tak raději nechal syna prohlédnout specialisty. Jeho zájem v péči o Artura je evidentní, v tuto chvíli je už víc než jasné, že soud rozhodl správně, když ho svěřil do péče otce.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Matka Iveta Bartošová je zaslepená láskou k Josefu Rychtářovi a o syna nejeví přílišný zájem. Chabě se to snažila napravit ve čtvrtek, kdy vzala Artura na večeři do levné číny. Je jasné, že její čas patří Rychtářovi, kterému dokonce za pouhý měsíc, co u něj bydlela, rozvrátila manželství trvající 27 let.

Bartošové bodyguard Rychtář včera do celého světa poprvé naplno vykřičel, že Ivetu miluje! Bez ohledu na manželku Darinu. „Ženě chci říct: je to má vina,“ prosil o odpuštění.



Přečtěte si
dandova
1. 11. 2011 • 11:03

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.