VIDEO Iveta opět v záchvatech pláče. Kvůli Arturovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO Iveta opět v záchvatech pláče. Kvůli Arturovi

Máš mě rád? HAF!
Máš mě rád? HAF! (Reprofoto TV Prima)

Po vystoupení ve čtvrtečních VIP zprávách se Iveta Bartošová (45) opět rozhodla odkrýt něco málo ze svého soukromí. Po přiznání, že trpí sociální fobií, se pustila do tématu možná ještě ožehavějšího – mluvila o synovi Arturovi. A opět došlo na slzy.

Iveta Bartošová přišla před nedávnem kvůli psychickým problémům o opatrovnictví syna Artura, což ji silně zasáhlo. „Víš co, je to těžký pro ženskou, která vypiplá děcko do patnácti a pak najednou nic. Bezdůvodně. Ale... tátu začíná poznávat a začíná ho mít rád, táta jeho taky a to je to hlavní. Jsou šťastní,“ pověděla třesoucím se hlasem.



Když vzpomínala na Arturovy hudební začátky, definitivně to nevydržela a rozplakala se, že nemohla ani dokončit větu. „Když...jsem viděla...promiň...jeho první koncert s kapelou, byla jsem šťastná,“ složila hlavu do dlaní.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Přestože péče o Artura byla soudem svěřena do rukou Ladislava Štaidla, Iveta se se synem vídá poměrně často. „Děkuju, že jeho otec ho pouští ke mně nad rámec soudního rozhodnutí,“ řekla s tím, že teď mají s bývalým partnerem velmi korektní vztah: „Je to otec mého dítěte, kterého mám strašně ráda, protože mi dal syna, takže já Láďu mám ráda pořád.“

A jaké je teď největší přání Ivety Bartošové? Podívejte se na záznam reportáže:

Video se připravuje ...





Přečtěte si
leninos
6. 11. 2011 • 13:58

Ja chcípnu smíchy - ta o tom jak I Blbka "piplala" chudáka Artura.... nemá chybu

hejhej
5. 11. 2011 • 22:41

Sjetá,blábolící.Neumí se vyjadřovat,při mluvení heká,nedokáže říct kloudnou větu.Je to také vina TV,že jí dávají prostor .Ona své bývalé milance buď špiní,nebo jim děkuje.

gabi50
5. 11. 2011 • 14:31

Já také,třeba se tam potkáváme

panaj
5. 11. 2011 • 14:05

Já si myslím, že jí dělá jen dobře-pokud svá slova může někde číst a pocit, že jí někdo naslouchá. Její kvokvokmozeček nepřipustí-že za všechny ty trable je vinna jen ona sama.Bezdůvodně by jí Artura nikdo nesebral-naopak-být to jiná rodina-už dávno by Artík byl mimo její dosah.Sláva jí přerostla přes hlavu a nemůže se smířit dávnou pravdou: Sláva je pomíjivá.Už mám dost jejích keců-dokonce i v restauraci V.cenové skupiny mají řeči více smyslu.KOnčím se čtením jejích memoárů-jen zapomíná uvádět v kolik a jak velké h*vno vytvořila.

teufel
5. 11. 2011 • 13:47

Ano,přišla o syna,ale bylo to její vinou nemyslíte?Není schopná se postarat sama o sebe,natož o dítě.Já ji litovala,ale teď už ne,komplikuje si všechno sama.Když se jde léčit,uteče vždycky předčasně,je to nezodpovědná osoba,která neustále potřebuje opečovávat.Měli by ji donutit léčit se i násilím,jinak ji nikdo druhý nepomůže,to musí udělat ona sama.Jsem taky hyena,když si tohle myslím?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.