VIDEO: Další comeback Bartošové? Ztrapnila se v televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Další comeback Bartošové? Ztrapnila se v televizi!

Aktuální foto Ivety Bartošové
Aktuální foto Ivety Bartošové (reprofoto TV Prima)

Už se mohlo zdát, že Bartošová (45) překonala nejhorší období a u Josefa Rychtáře se připravuje na další ze svých comebacků. Její poslední vystoupení ve VIP zprávách je ale důkazem toho, že Iveta je stále na dně. Přesvědčí vás o tom její nejnovější video!

Bartošová v posledních měsících stále jen odpočívá a její jedinou aktivitou je spolupráce na filmu Hranaři, pro který by měla nazpívat vokály. Když měla o tomto projektu mluvit, nedostala ze sebe jedinou souvislou větu.

„Pro mě je to výzva… zkouška… zvládnu… nezvládnu. Mám blok… já jsem získala blok díky tomu, že… tomu se říká… sociální fobie. Měla jsem tu pořád fotografy. Lidi, který jsou prostě zvláštní. Bála jsem se vyjít ven, je to pravda,“ řekla Iveta s několika odmlkami.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Bartošová nedávno prodělala operaci klíční kosti, což narušilo její plány. „Zatím nemůžu dýchat. Já se snažím… ráno… spát dlouho, aby ruka… byla v klidu. Teď jsem měla nějaké problémy, protože tam byly nějaké záněty a tak dále… tak se to čistilo. Takže další čas. Potom jsem nastydla a řekla jsem… Promiňte, já nemůžu zpívat.,“ podělila se o své dojmy.

V současné době zpěvačka dle svých vlastních slov nemůže nic dělat a nechává se hýčkat svým novým milencem. „Miláček… se stará. Vytře podlahu, umyje nádobí a tak dále. Je to nádherný pocit… když máš vedle sebe tak úžasného chlapa, který udělá všechno… první, poslední,“ rozněžnila se Iveta.

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
ivoadler
7. 11. 2011 • 21:41

její blekotání, věděl jsem, na co myslí. Jenže ona to neumí vyjádřit a vyloženě blábolí. Že by byla pod vlivem? Iveta nám ještě mnohé předvede. Obávám se ale, že to s uměním nebude mít moc společného.

pavucinka
7. 11. 2011 • 20:29

Tak jaký problém.... Iveta je v normálu a že přebrala prášky? Bere je taky kdekdo i nezletilci. Žijete vůbec tady? Vždyť jsme v Evropě na prvním mísě v lehkých drogách u nezletilých ! Psát by se mohl na paškál taky jiný subjekt, ne že by nebyl. Takže já bych si tak hlavu nelámala co bude s Ivetou. Ona bude jednou nahoře, jednou dole, jistě ještě něco zazpívá , chvíli si popláče, a tak dokolečka. Mysdlete taky trochu na sebe, nebo nemáte co řešit? Brzy nám zdraží, bude bída, a už tedˇjíte samý neřád,,a doktory pacienti už jen obtěžují, na vodu není/ dle cizinců páchneme/ My máme co řešit milí zlatí.......

realita52
7. 11. 2011 • 18:03

Velký bič a malý dvůr. Levné a účinné.

vilaamalka
6. 11. 2011 • 11:39

Ta je trapná už dávno,ale o čem by vlastně bulvár psal,že jo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.