Zvrhlík naléval nezletilé dívky griotkou a pak přišlo to nejhorší... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrhlík naléval nezletilé dívky griotkou a pak přišlo to nejhorší...

Zdeňka P. přitahovaly nezletilé školačky.
Zdeňka P. přitahovaly nezletilé školačky. (scom)

Možností, jak získat v socialistickém Československu pornografii, nebylo mnoho. Nejsnazší bylo si nějaké ty hanbaté obrázky  sám nafotit. Stejně nejspíš uvažoval i Zdeněk P. (39) z Prahy. Bohužel si však, coby objekt své touhy, vybral dívky mladší patnácti let.

Zdeněk P. si vybudoval v přízemí domu fotokomoru a improvizovaný ateliér. Do něj si pak zval holčičky mezi jedenácti až třinácti lety a fotil je v erotických pozicích. Aby byly jeho »modelky« povolnější, naléval jim griotku a sliboval, že z nich budou manekýnky. Jenže po čase mu přestalo stačit děvčátka jen fotografovat.


Když si v únoru 1971 do svého ateliéru pozval Venuši R. (13), neudržel se a začal dívku s poetickým jménem osahávat. Venuše R. se se vším svěřila doma. Její otec okamžitě zalarmoval příslušníky Veřejné bezpečnosti. Ti pak v ateliéru Zdenka P. našli řadu porůznu ukrytých negativů. Z fotek bylo zjevné, že zvrhlík byl zaměřený především na dívčí zadečky. Z fotografií vyráběl výhradně výřezy zadních partií. Obrázky měl Zdeněk P. jen pro vlastní potřebu a nekšeftoval s nimi. Vzhledem k tomu, že u něj psychiatr zjistil snížené IQ, doporučil zastavit trestní stíhání a zahájit sexuologickou léčbu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.