Důchodci slíbil sex, ale nakonec ho zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Důchodci slíbil sex, ale nakonec ho zabil!

Miroslav M. ubil důchodce jeho sekerou.
Miroslav M. ubil důchodce jeho sekerou. (Shutterstock.com)

Navazovat náhodné známosti po barech se nevyplácí. Přesvědčil se o tom i důchodce Josef R. z Hradce Králové. Nechal u sebe přespat Miroslava M. (38). Propuštěný vězeň sliboval sex, ale už si plánoval, že důvěřivého seniora oloupí.

Miroslav M. právě opustil brány vězení a neměl kde bydlet. V březnu 1966 se seznámil s Josefem R., o němž se vědělo, že má rád mužskou společnost a občas u sebe nechá někoho přespat. Pochopitelně pokud dotyčný nemá námitek proti tělesnému sblížení. Miroslav M. u důchodce přenocoval a odnesl si dvacet korun. Doufal však ve větší finanční zisk. Byt si dobře prohlédl, aby věděl, jak se do něj později nejlépe dostat. Coby zkušený kriminálník si všiml, že Josef R. nezavírá jedno okno a nechává ho pootevřené.


V dubnu 1966 do bytu vlezl, prohledal ho a odnesl si asi tři tisíce korun. Když mu o měsíc později peníze došly, opět se vrátil. Tentokrát se k němu však štěstí obrátilo zády, Josef R. ho přistihl a začal křičet, že zavolá SNB. Miroslav M. se ho snažil uklidnit, ale důchodce náhle vytáhl sekyru. A to neměl dělat! Mladší a silnější muž mu zbraň vytrhl a několikrát ho s ní udeřil do hlavy. Zkrvavené tělo strčil do postele a přikryl peřinou. Ze skříně sebral několik svršků, které pak vyměnil se svými kumpány za alkohol. Díky tomu byl také dopaden a vrátil se opět do vězení, tentokrát na čtrnáct let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.