Milenka utloukla manželku kladivem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Milenka utloukla manželku kladivem

Milenka chtěla muže jenom pro sebe. Jeho manželku umlátila.
Milenka chtěla muže jenom pro sebe. Jeho manželku umlátila. (ČTK)

Milenky se málokdy spokojí se svým ponižujícím postavením. Obvykle usilují o to, aby se staly oficiální partnerkou muže svého srdce. Anna S. (36) nechtěla čekat, až se Pavol P. (59) rozvede, a jeho ženu Annu P. (†45) umlátila kladivem.

Pavol P. ze Zvolenské Slatiny v bývalém Československu měl mezi známými pověst sukničkáře. Všichni si dobře pamatovali scénu, kdy se jeho manželka Anna vrhla v hostinci na svou stejnojmennou sokyni. V lednu 1973 nahlásil Pavol P., že jeho žena není k nalezení. Spolu s ní měly zmizet i sváteční šaty a vkladní knížka. Příslušníci VB prohledali byt a našli stopy po umyté krvi. Ve skrýši v podlaze navíc objevili i údajně ztracenou vkladní knížku. Anna S. nakonec přiznala, co se skutečně stalo.


Naléhala na svého milence, aby se rozvedl. To se však Pavolovi P. nechtělo. Anna S. ho tedy ujistila, že ho dokáže manželky zbavit i jinak. Pavol P. jí nechal klíče od bytu a odešel do práce. Anna S. se ukryla v ložnici, a když dorazila její sokyně, utloukla ji kladivem. Potom byt uklidila, vytřela krev a zavolala svého čtrnáctiletého syna. Řekla mu, že Annu P. zabila v sebeobranně a donutila ho, aby jí pomohl mrtvolu pohřbít v dřevníku. Anna S. vše doznala, Pavol P. však zapíral, že by o plánované vraždě věděl. Nebylo mu to nic platné a ve vězení skončili oba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.