Neschopného násilníka každá přeprala! Místo sexu vždycky výprask | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neschopného násilníka každá přeprala! Místo sexu vždycky výprask

V. Z. útočil, nic si neužil, ale ve vězení skončil.
V. Z. útočil, nic si neužil, ale ve vězení skončil. (scom)

Dělník V. Z. (33) z Prahy nepatřil právě mezi krasavce. Měřil pouhý metr šedesát, byl zrzavý, trpěl na akné a měl nehezky vypoulené oči. Málokterá žena ho považovala za atraktivního, a tak se snažil sexu dosáhnout násilím. Úspěšný však nikdy nebyl.

V červenci 1969 jel V. Z. na motorce po lesní cestě nedaleko Dobříše a potkal tam 13letou R. D. Nabídl jí, že ji sveze. Po chvíli však zastavil a začal dívku osahávat. R. D se s ním prala a podařilo se jí utéct. O další znásilnění se V. Z. pokusil v lednu 1972, kdy na pražské Zbraslavi nabral 19letou stopařku. Po chvíli cesty odbočil mezi stromy a prohlásil, že »si to rozdají«.

Mladá žena mu však dala ránu, utekla a ukryla se v lese. K dalšímu pokusu se neúspěšný násilník odhodlal v červnu. Opět na stejném místě nabral tentokrát 28letou stopařku P. S. Aby maximalizoval své šance na zdárný průběh »akce«, odstranil V. Z. ve svém voze značky Waršava kliku u spolujezdce. Ani toto opatření nepomohlo a P. S. po potyčce z auta utekla dveřmi u řidiče. Ještě téhož dne to V. Z. zkusil na 27letou N. Z. Žena nelenila, praštila ho těžkým svazkem klíčů do hlavy a zmizela. V. Z. se nevzdával a další stopařku nabral v červenci. Když však zahlásil: »Tak slečno, svlékat!« 20letá K. G. na něj vytáhla kapesní nožík a utekla okýnkem. Kurážná dívka si navíc záhy stopla motorkáře a jali se násilníka pronásledovat. Podařilo se jim zapsat si jeho státní poznávací značku. Než šli detektivové V. Z. zatknout, podívali se do jeho rejstříku a zjistili, že v mládí již jednou trestán byl. A za co jiného, než za neúspěšný pokus o znásilnění. Ani tentokrát si násilník nic neužil, utržil pár šrámů a skončil na několik let ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.