Pomocný dělník zatoužil po sexu: K ukojení mu posloužila postarší panna Magdalena (70)! A byla to její smrt... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pomocný dělník zatoužil po sexu: K ukojení mu posloužila postarší panna Magdalena (70)! A byla to její smrt...

Ženě zasadil rány do hlavy a následně ji znásilnil.
Ženě zasadil rány do hlavy a následně ji znásilnil. (Profimedia.cz)

Vesnicí nedaleko Klatov otřásla v září 1969 vražda oblíbené důchodkyně Magdaleny S. Případ byl o to víc šokující, že jedenasedmdesátiletou seniorku pachatel znásilnil. Pro nikdy neprovdanou ženu to byl první pohlavní styk v životě.

Magdalena S. v osudný den vyrazila s několika dalšími ženami na pole sbírat kukuřici. Okolo poledního šla většina družstevnic domů na oběd, Magdalena ještě zůstala. Její tělo našli dělníci ze sousední vesnice na úpatí zarostlého svahu. Nešťastnice měla obnaženou spodní část těla, tepláky jí vrah omotal okolo bitím znetvořeného obličeje, nejspíš aby se neumazal od krve. Magdalena ale krvácela i z genitálií a soudní lékař později konstatoval, že ji vrah znásilnil a při souloži došlo k protržení panenské blány seniorky. 

Detektivové vytipovali několik podezřelých mužů. K vraždě Magdaleny S. se nakonec přiznal pomocný dělník Jaroslav F. (25), na jehož podivné chování upozornili kriminalisty jeho spolupracovníci. Osudného dne zatoužil po sexu. Napadlo ho, že v kukuřičném poli by mohly být nějaké ženy. Když však k lánům dorazil, zjistil, že všechny mladší ročníky už odešly domů připravovat oběd svým rodinám. Mezi klasy zbyla jen Magdalena S. Ani její vysoký věk  zvrhlíka nezastavil, vrhl se na svou oběť a zasadil jí devět ran těžkou holí do hlavy. Bezvládnou ženu pak svlékl, znásilnil, ale k orgasmu nedospěl. Otrávený utekl pryč. Domníval se, že nemůže být dopaden. V tom se ale mýlil a byl záhy odsouzen za vraždu.

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.