Krutá poprava? Michala (†35) přivázali k sedačce auta a spustili do vody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krutá poprava? Michala (†35) přivázali k sedačce auta a spustili do vody!

Řidič byl přikurtován k sedačce! Neměl šanci přežít!
Řidič byl přikurtován k sedačce! Neměl šanci přežít!  (Foto Nový Čas)

Pátrání po nezvěstném Slovákovi Michalovi B. (†35) skončilo děsivým nálezem: Jeho bílou fabii vytáhli v úterý hasiči z Váhu a... On seděl na místě řidiče, pevně přivázaný provazy k sedačce!

Michal zmizel minulý v pátek. Poslední, kdo ho viděl, byla jeho manželka. Ta také v pondělí ohlásila na policii, že se její muž pohřešuje a začalo pátrání. Policie zjistila, že by se auto mohlo nacházet ve Váhu. Na svahu, kde auto sjelo do vody, se totiž našly stopy po pneumatikách. Ještě v pondělí proto na místo vyrazili hasiči a policie a vůz hledali až do noci. „Pátrání probíhalo ve složitých podmínkách. Viditelnost nepřesahovala padesát centimetrů a teplota vody byla pouhých sedm stupňů Celsia,“ popsal Pavol Rapan, velitel hasičů.

Řidič byl přikurtován k sedačce! Neměl šanci přežít!

Dvojité pouto

Úspěšní ale byli až druhý den. „Podařilo se snížit přítok vody v kanálu mezi Trenčínem a Novým Městem nad Váhem. Asi po hodině jsme vozidlo našli. Bylo na střeše a v něm byla jedna osoba,“ dodal Rapan.

Tělo Michala bylo přivázané k sedadlu řidiče a ještě k tomu připoutané bezpečnostním pásem. „Lékař se na místě nedokázal vyjádřit k příčině smrti, proto byla nařízena soudní pitva. Policie už zahájila trestní stíhání v případu jeho usmrcení,“ informovala trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Přečtěte si
kodlofon
17. 4. 2014 • 17:42

divny

kodlofon
17. 4. 2014 • 17:42

Prej sebevrazda.Me to bylo hned diny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.