Láska ze zvláštní školy skončila brutální smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Láska ze zvláštní školy skončila brutální smrtí!

Muž neunesl partnerčin potrat
Muž neunesl partnerčin potrat (scom)

Láska školníka Jaroslava S. (34) a vychovatelky Kateřiny K. patřila k těm milostným vztahům, které mají bouřlivý průběh a končí špatně. Jaroslav neunesl, že zatímco on se kvůli své milé rozvedl s manželkou, Kateřina těhotenství s ním ukončila potratem.

Jaroslav i Kateřina pracovali na jedné zvláštní škole v Pardubicích. Na počátku roku 1964 si spolu začali románek. Vztah zpočátku tajili, protože Jaroslav nebyl ještě rozvedený. Když vše vyšlo najevo, začali přátelé Kateřině známost se školníkem vymlouvat. Poukazovali na to, že se k ní nehodí, má příliš nízké vzdělání i společenské postavení.

V roce 1969 plánovala dvojice svatbu, protože Kateřina byla těhotná. Pak však Jaroslav zjistil, že jeho láska šla na interrupci. Byl z toho v šoku a pochopil, že si Kateřina společný život s ním asi rozmyslela. Navíc se ukázalo, že se mladá žena seznámila s Františkem H. a už několik týdnů se vídají. V červnu 1969 se Jaroslav s Kateřinou pohádali mimo jiné i kvůli potratu, který podstoupila.

Muž byl rozčílený, spolykal tubu uklidňujících prášků a vyrazil zpět do bytu své lásky. Kateřina mu ale oznámila, že už ho nechce vidět. Zuřící muž vytáhl dýku a svou lásku ubodal. Potom utekl a zadrželi ho až pohraničníci na hranicích s Německem. Soud ho poslal na patnáct let do vězení.

 

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.