SuperStar nevyhráli, ale lidé na ně nezapomněli! Co dělají dnes? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

SuperStar nevyhráli, ale lidé na ně nezapomněli! Co dělají dnes?

Jak dopadli ti, co nevyhráli? A jak vypadají dnes?
Jak dopadli ti, co nevyhráli? A jak vypadají dnes? (Foto: TV Nova, ara)

Vyhrát může jen jeden, ale neznamená to, že by se ve světě showbyznysu musel uplatnit. Naopak. Na mnohé vítěze Česko Slovenské SuperStar se zapomnělo a z hvězdného světa odešli zcela. Naopak ty, kteří se mnohdy nedostali ani na první tři příčky, dodnes lidé poznávají na ulicích. Jak tedy dopadli ti, co nevyhráli? A jak vypadají dnes?

Sámer Issa (31): Učitelem v Klokánku!
V roce 2004 skončil v SuperStar třetí. Nabídky se mu jen hrnuly a fanynek měl nepočítaně... Pak ale přišla řada skandálů, které plnily stránky novin. Sámer ustoupil do pozadí, ale hudby se nevzdal. Na výsluní se totiž hodlá vrátit! Kromě hudby se Sámer v posledních letech věnuje charitě. A své poslání bere dokonce tak vážně, že učí děti v Klokánku Hostivice!

„Dětský domov mě oslovil, jestli bych nemohl přijet na návštěvu, a po ní jsme se s paní ředitelkou dohodli, že to zkusíme a já tu budu mít dvakrát týdně dvě hodiny hudební výchovy,“ svěřil se Sámer, který dětem dokonce přivezl hudební nástroje za 40 000 Kč a aktuálně chystá hodinový koncert na Staroměstském náměstí v rámci dne Kuře Pomozte dětem.

Tomáš Savka (33): Vzal si o 11 let starší baletku!
V roce 2004 se probojoval do finálové čtyřky a měl spoustu fanynek. Jako jeden z mála »superstaristů« se však velmi záhy dal na muzikálovou kariéru a na divadelních prknech už zůstal. V roce 2014 si dokonce odnesl Cenu Thalie za roli Che v muzikálu Evita.

Objevil se i v činohře, mihl se v Ulici. Několik let randil s herečkou Markétou Procházkovou, vše ale nakonec dopadlo jinak – předloni se oženil s o 11 let starší baletkou. Do povědomí diváků se dostal nejen jako zpěvák, ale i díky jizvě na tváři, která mu zůstala po hospodské rvačce, při níž proletěl skleněnou výlohou.

Jan Bendig (23): Začne hrát s boybandem!
V roce 2009 skončil v SuperStar čtvrtý, tehdy mu bylo patnáct let. I přes svůj velký talent Honza neměl štěstí na lidi kolem sebe, a tak se první sólové desky dočkal až loni. I když postupně natočil dvě alba, ani jedno nevyšlo.

„Bylo to šílený. Obrali mě o peníze, já z nich neviděl nic. Pak jsem třeba zjistil, že si za sponzorský peníze koupili auto,“ prozradil Honza, který se momentálně opět vrací na výsluní. S Markétou Konvičkovou nazpíval duet Bloudím, který má momentálně přes 3 miliony zhlédnutí na YouTube. Pravidelně koncertuje u nás i v zahraničí a chystá nový projekt s romským boybandem.

Martin Harich (21): Dobyl Británii!
V SuperStar se objevil v šestnácti letech, v roce 2011, a vybojoval si skvělé čtvrté místo. Získal si ihned řadu fanynek, a to hlavně na Slovensku, kde vydal několik alb a loni se, stejně jako Markéta, dostal i do »Tváře« – avšak do její slovenské verze.

To ale není zdaleka všechno – víc než u nás totiž Martin uspěl v zahraničí. Přihlásil se totiž do britského X Factoru a z třiceti tisíc zpěváků se dostal až do finálové šestnáctky! Skládá vlastní písničky ve slovenštině a kariéru má velmi slibně rozjetou.

Markéta Konvičková (22): Řádí v »Tváři«!
Když v roce 2009 skončila v SuperStar devátá, bylo jí pouhých patnáct let. Z dívenky s pár kily na víc vyrostla za pár let ve štíhlou mladou dámu. Vydala několik alb a v roce 2010 se stala Objevem roku v anketě Český slavík.

Markéta se hudbě věnuje naplno – za sebou má turné s kapelou, nazpívala i duet s kapelou Citron. Nyní ji můžete vidět v show Tvoje tvář má známý hlas, kde minulé kolo s přehledem vyhrála jako Pitbull!

Markéta Konvičková o panenství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.