SuperStar Harich: Vzepřel se Slávikovi! A o holkách nechce ani slyšet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

SuperStar Harich: Vzepřel se Slávikovi! A o holkách nechce ani slyšet

Martin Harich
Martin Harich (pro Aha! – TV Nova)

Ačkoliv Martin Harich v druhé řadě Česko Slovenské SuperStar nevyhrál, vydal singl a videoklip mezi prvními. Je to snad tím, že se vzepřel »vydřidušské« smlouvě s Jaro Slávikem?

Přestože je Martinu Harichovi teprve patnáct, zodpovědnost »dospěláka« z něj přímo prýští. „Holky? Ne, to by teď byla zbytečnost a nerozum. Věnuji se naplno hudbě, zpívání a kariéře, takže nemám na nic čas,“ odpověděl na otázku, zda už svoji »nezvestnú« našel. Tak se totiž jmenuje Martinův první singl, k němuž právě vydal i klip, a to mezi prvními finalisty druhé řady SuperStar.



„Začali jsme pracovat hned, jak soutěž skončila. Vrhli jsme se do toho naplno, tak asi proto jsem asi mezi prvními,“ přemítal Martin. „Pracovali jsme hodně intenzivně a hlavně jsme odmítli podepsat tvrdou a velmi nevýhodnou smlouvu s agenturou známého producenta Jaro Slávika. Namísto toho jsme se rozhodli spolupracovat s Media pro pictures. To určitě hraje svou roli,“ tvrdí otec Martina Haricha.

Ten opustil po mnoha letech práci celníka i kapelu v níž hrál, aby se mohl věnovat naplno svému synovi. Podrobnosti z oné smlouvy ale prozradit nechtěl. „Myslím, že je to tak lepší. Na Martina jsem pyšný a věřím mu, že to dotáhne vysoko,“ říká pan Harich starší a Martin souhlasně pokyvuje.

A co si kupuje za vydělané peníze? Žádné blbosti! „Kupuju si hlavně kytary, to je moje velká vášeň, mám jich doma spoustu. Drogy, alkohol nebo cigarety mě vůbec nezajímají. Jestli je tohle ten showbyznys, tak je to fakt super,“ uzavřel  mladý zpěvák nebývale uvědoměle.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.