V SuperStar opět došlo na Martina Haricha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V SuperStar opět došlo na Martina Haricha!

Martin Harich
Martin Harich (Martin Hykl)

Do finální trojice Československé SuperStar nepostoupil Martin Harich, který už se se soutěží rozloučil před třemi týdny. Porota ho ovšem tehdy do hry vrátila svou divokou kartou.

Porota měla o poslední trojici soutěžících jinou představu. Všichni její členové se shodli na tom, že na řadě je tentokrát kontroverzní soutěžící Michal Šeps. "V posledních kolech se na všechno vykašlal a zlenivěl," prohlásil o něm Pavol Habera. Gábina Osvaldová přirovnala jeho účast v soutěži k orlovi skalnímu, který se omylem přihlásil do soutěže zpěvného ptactva.

Michal Šeps má však početnou základnu fanoušků a jeho vyhazov ze SuperStar je tak, zdá se, v nedohlednu. Tentokrát jeho popularita zábránila v postupu Martinu Harichovi.

"Tohle vůbec není žádná prohra. Chtěl bych poděkovat porotě, protože mi dala divokou kartu, to je pro mě krásnější pocit, než vyhrát celou tuto soutěž," rozloučil se se soutěží Harich a zazpíval píseň Beautiful Day od U2.

V neděli se rozhodne o posledních dvou finalistech SuperStar. Kromě Šepse je stále ve hře Lukáš Adamec a Gabriela Gunčíková.



Přečtěte si
vochomurka
23. 5. 2011 • 21:22

ani nevie, ako Šepsovi pomohol. V jednom kuse do neho šil a to tie dievčatká akurát vyhecuje poslať hlasy ublíženému

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.