Drsný rapper Rytmus? Ve skutečnosti je to slušňák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsný rapper Rytmus? Ve skutečnosti je to slušňák!

Rytmus není tím, kým se zdá být...
Rytmus není tím, kým se zdá být... (Aha! – Marek Pátek)

Patrik "Rytmus" Vrbovský (34) vzbuzuje u soutěžících ze SuperStar největší obavy. Realita je však úplně jiná. Rytmus není zdaleka takovým drsňákem, jakým se na první pohled jeví... nenašli byste u něj alkohol ani cigarety!

Drsná image arogantního rappera překvapivě skrývá citlivého muže s dobrým srdcem. Alespoň jeho kolegyně z poroty Helena Zeťová (30) je o tom přesvědčená.

"Ačkoli má velmi osobitý přístup, je to uvnitř hodný kluk, nepije, nekouří. Na lidi může působit zle, ale zlý není. Je to něco mezi hrou a pózou, ale ne ve špatném slova smyslu," hájí Rytmuse Helena v týdeníku Instinkt a dodává, že za svou popularitu vděčí lidské slabosti pro kontroverzi.

Helena Zeťová se také odhodlala varovat soutěžící před nástrahami showbyznysu. "Těm dětem hrozí velké nebezpečí, že hrozně rychle vyrostou. Oni přijdou z vesnice a během dvou tří týdnů se stanou slavnými. Ještě vlastně nic nepředvedli, jen se ukázali v televizi, a už rozdávají podpisy," říká zpěvačka, která v počátcích své kariéry zabrousila i do porna.



Přečtěte si
pantonik
20. 5. 2011 • 08:26

dobře

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.