Drsný porotce Rytmus: Dal se na folklór?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsný porotce Rytmus: Dal se na folklór?!

Dvojník slovenského rappera na Veselém Kopci...
Dvojník slovenského rappera na Veselém Kopci... (Aha! – Marek Pátek)

Pane jo, to je gól! Že by se porotce Česko Slovenské SuperStar Patrik »Rytmus« Vrbovský (34) vzdal své image drsného rapperského krále a vrhl se na folklór?! Že by Rytmuse až tak vykolejily velikonoční svátky?! Ne, ne, ten chlapík v kroji není slovenský enfant terrible, ale jeho dokonalý lidský klon, jehož vyfotil všímavý čtenář deníku Aha! Marcel Jučánek!

S manželkou vyrazili do skanzenu Veselý Kopec v pardubickém kraji, kde mj. vystupoval i taneční soubor Vysočan z Hlinska. „A jeden jeho člen se nápadně podobal Rytmusovi! Velmi jsme se podivili, jak mu byl podobný,“ napsal nám Marcel a dokonce připojil několik fotek.

Ta podoba je přímo dokonalá! Lidský klon! Však se divil i sám Patrik. „To je mazec! Ten by za mě mohl klidně zaskakovat! A já zase za něj!“ vtipkoval, když jsme mu fotku dvojníka ukázali.

Rytmus o víkendu v SuperStar zasedl nejen v porotě, ale také přímo vystoupil na pódiu a představil průřez svojí tvorbou. Když se ho Leoš Mareš (34) zeptal, jestli nějak dodržuje velikonoční tradice, prohlásil: „Já jsem chodil na koledu jako mladý. Teď, když probíhají mrskačky, tak já spím!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.