Rytmus: Záhada jeho paruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rytmus: Záhada jeho paruky

Proč si Rytmus pořídil paruku?
Proč si Rytmus pořídil paruku? (reprofoto TV Nova)

Rapper Rytmus (34) se při posledním vyřazování SuperStar obejvil v paruce. Jaký měla netradiční pokrývka na jeho hlavě smysl? Chtěl skrýt začínající plešatost nebo šlo jen o další z jeho provokací?

Rezavá paruka pobavila moderátora Leoše Mareše, který rappera přirovnal k rajčeti. Rytmus později objasnil, že spíše než rajče připomíná potkana. A tím nenápadně odkázal na skupinu na Facebooku, sdružující všechny odpůrce jeho hudební produkce.

Skupina ANTI RYTMUS/rapujúci potkan má už téměř tisícovku členů, kteří se nechtějí smířit s jeho účastí v porotě SuperStar. Nemohou totiž přenést přes srdce, že Rytmus hodnotí cizí zpěv, přestože sám jako rapper pouze »recituje«.

"V žádném případě mi není vzorem!!! Skončit jako on nevystudovaný a neinteligentní, to by nebyl život..." útočí na Rytmuse zakladatel profilu.

Udělal ze sebe drzý porotce potkana právě z tohoto důvodu nebo je jeho image jen dalším nepovedeným výtvorem stylistů ze SuperStar?



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.