SuperStar: Unikly výsledky hlasování! Šok! Vede zhulenec Šeps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStar: Unikly výsledky hlasování! Šok! Vede zhulenec Šeps!

Letošní Česko Slovenskou SuperStar otřásá skandál v podobě úniku tajných výsledků z posledního hlasování, které získala slovenská média! A přišel šok! Největším favoritem na vítězství je totiž příznivec lehkých drog Michal Šeps (16), který podle mnohých ani neumí zpívat!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lukreciaborgia
30. 04. 2011 22:05

Superstar narkoman.To je možné opravdu jenom u nás..anebo ten malý.co má místo oči čárky,to je taky řízek!!No zpívat tam nikdo nemusí,hlavně posílejte SMS a pipiny ječte..Nevím kdo se na to dívá.No asi moc SMS nemají,protože "únik pořadí" je výzva na Slováky,ať píšou,protože jejich zástupci jsou sami dva a na konci.Takže pak by to měli v rukou iba čechúni a tak Slováci pište,pište,ať mají operatoři zisky.

valmonts
30. 04. 2011 23:32

Vidím to úplně stejně.Šeps a ten bez očí-Harich jsou oba ti největší tragédi tohoto ročníku a ani jeden z nich už tam dávno nemá co dělat,Místo nich bohužel vypadli lepší zpěváci.Pokud to tento zhulený trotl který patří do hvězdné pěchoty a vůbec ne do finále nakonec vyhraje,tak je to poslední hřebíček do rakve této pofiderní soutěže.Bylo by to vlastně takové stylové zakončení,když to po*rat,tak to po*rat úplně.Co čekat od soutěže do které hlasují samé hluché dyliny.Proto taky musel vypadnout Matej Piňák,protože byl ze všech kluků nejlepší zpěvák a zpívat skutečně uměl narozdíl od těchto ubožáků a to se v naší zemi neodpouští.Stydím se za každého kdo pro Šepse a Haricha hlasuje.

dzery
01. 05. 2011 07:49

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.