Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Debbi slaví 24 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Debbi slaví 24

Debbi slaví 24!
Debbi slaví 24! (Foto: Tomáš Vrbenský)

24. narozeniny dnes slaví zpěvačka Deborah Kahlová alias Debbi. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

 

Debbi, vlastním jménem Deborah Kahl se narodila v Dortmundu. Když zpěvačce bylo deset let se jejím novým domovem stala Praha. Její matka ve čtrnácti letech emigrovala do Německa, kde si vzala Němce.

Před sedmi lety se zpěvačka objevila v první řadě Česko Slovenská Superstar, kde jsme jí znali jako Debbie Kahlovou. Vypadla v semifinále, ale měla štěstí a v soutěži si ji všiml producent Martin Ledvina, se kterým poté začala spolupracovat na prvním albu, které vyšlo 11. dubna 2011 s názvem podle singlu Touch the Sun, který se stal tzv. reklamním songem a hrál se na rozhlasových stanicích. Za tuto oblíbenou skladbu získala cenu Anděl pro nejlepší píseň roku. Už při nahrávání alba si zpěvačka začala říkat Debbi.

Na video s Debbi se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.